Seminar ‘Zo krijg je klanten met een aflossingsvrije hypotheek aan tafel’

Nieuws
geplaatst op 29-8-2019  

Eerder deze week berichtten we je over ons nieuwe kennisdossier Aflossingsvrij. In dit dossier vind je ondermeer (achtergrond)informatie, een stappenplan en communicatietips waarmee je direct aan de slag kunt om je klanten met een aflossingsvrije hypotheek zich ervan bewust te maken dat ze een verhoogd risico lopen op toekomstige betalings- en financieringsproblemen. Wat daarbij ook kan helpen, is het seminar ‘Zo krijg je klanten met een aflossingsvrije hypotheek aan tafel’ dat we samen met Guideology op 26 september organiseren. 

Guideology verzorgde eerder dit jaar al een goed gewaardeerde expertsessie tijdens het Particulier Platform. Het seminar van 26 september is een verdieping op deze expertsessie. Gedragspsycholoog Mischa Coster van Guideology zal vertellen hoe jij richting kunt geven aan klantgedrag en daarbij praktische (communicatie)handvatten aanreiken. Als deelnemer ontvang je ook een uitgebreid communicatiepakket voor het benaderen van klanten met een aflossingsvrije hypotheek. Denk dan aan mailteksten, nieuwsbriefitems en een artikel voor de lokale pers. 

Ledenvoordeel 
Als Adfiz-lid krijg je 30% korting op de combinatie van seminar en uitgebreid communicatiepakket. Je betaalt daardoor slechts 193,40 (excl. btw) i.p.v. 276,30. Wil je meer informatie of direct inschrijven voor deelname? Kijk dan op onze evenementenpagina. 

Categorien: Hypotheken