Alle ledenvoordelen

Verzekeraars benchmark
Advies

Gratis inzicht in prestaties van aanbieders met Adfiz Prestatie Onderzoek. Welke verzekeraar werkt het snelst en maakt de minste fouten?

Exclusieve toegang tot het Wft-portaal
Advies

Voldoe overzichtelijk aan wet- & regelgeving met je exclusieve toegang tot het Wft-portaal.

Eerste hulp bij SWO
Advies

Meer dan 60 beoordeelde samenwerkings-overeenkomsten. Zo weet je precies waar je op moet letten in de samenwerking met verzekeraars.

Onbeperkt gebruik modelcontracten
Advies

Maak duidelijke afspraken met je klant over je dienstverlening en de beloning. Wij hebben voor jou een aantal modelcontracten aangemaakt.

Standaardmachtiging delen klantgegevens
Advies

Standaardmachtiging om namens je klant (persoons)gegevens op te vragen of te wijzigen bij een aanbieder.

SUREnet van SUREbusiness
Advies

Alle adviseurs die gebruik maken van SUREbusiness hoeven de eerste 6 maanden niets te betalen. Als extra service biedt SUREbusiness kosteloos een demo aan van het platform.

20% korting op vergelijkingssoftware
Advies

20% korting op MoneyView. Korting geldt voor alle programma's uit de Selector, Advisa en AeQuote-familie.

Uniforme uitvraagformulier WGA ERD
Advies

Uniform uitvraagformulier WGA-ERD om met één formulier bij meerdere verzekeraars offerte aan te kunnen vragen.

Korting op Advies.Expert
Advies

Online toepassing die je helpt bij adviseren. Van het onderhouden van een verzekeringsportefeuille tot slimme inventarisatiemogelijkheden voor complexe producten.

AOV-vergelijkingsmodule
Advies

Altijd helder zicht op voorwaarden van alle >100 lopende en nieuwe AOV-polissen. Abonnement op Poliskraker niet nodig.

Korting op Poliskraker
Advies

Krijg 10% korting op de vergelijkingsmodules cyberrisico, aov en zakelijke aansprakelijkheid.

Digitaal model AOV-advies
Advies

Het inventarisatiemodel AOV is voor de hele markt beschikbaar. Voor Adfiz-leden is er een slimme digitale variant ontwikkeld.

Korting op licentie FinRust
Advies

FinRust is een online tool waarmee je je klanten snel inzicht biedt in de persoonlijke financiële situatie bij (vroeg)pensioen, overlijden én arbeidsongeschiktheid. Als Adfiz-lid krijg je 10% kortig op de licentie en is de eerste maand gratis.

Professioneler werken met FortNova
Advies

Bied je klant realtime inzage in actuele gegevens. Laat je klant direct wijzigingen doorgeven, schades melden en facturen betalen. Houd met FortNova meer tijd over voor advies.

Schadeverzekering vergelijker
Advies

Vergelijk schadeverzekeringen op voorwaarden en premie. Je hoeft hiervoor één keer klant- en risicogegevens in te voeren, wat een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

Vereenvoudig het hypotheekproces
Advies

Accelerate is een softwaretoepassing om het hypotheekproces eenvoudiger te maken. Een gepersonaliseerd klantportaal, informatieplatform en uploadinstrument voor de klant.

10% korting op Onzepensioenregeling.nl
Advies

Onzepensioenregeling.nl is een online tool waarmee je de werkgever volledig kunt ondersteunen in de pensioencommunicatie richting zijn werknemers.

Succesvol aan de slag met actief klantbeheer
Advies

Met de Actief Klantbeheer-scan van Beter Beheerd weet je binnen 24 uur waar je staat met je organisatie en met actief klantbeheer.

Maak direct werk van proactief klantbeheer
Advies

De actieve signaleringstools en websitetools van de Nationale Hypotheekbond helpen je dagelijks op weg naar een geoliede organisatie met tevreden klanten. Deze tools sluiten naadloos aan op jouw praktijk doordat ze zijn ontwikkeld in samenwerking met financieel adviseurs.

Communicatiepakket Aflossingsvrije Hypotheek
Advies

Speciaal voor adfiz leden: communicatiepakket Guideology voor 57,50. Succesvol, efficiënt en profijtelijk uw relaties met een aflossingsvrije hypotheek benaderen!

10% korting Lindenhaeghe
Vakbekwaamheid

Krijg als Adfiz-lid altijd 10% korting op het hele assortiment van Lindenhaeghe. Hieronder vallen onder andere opleidingen, trainingen, PE, PA, etc.

Korting op am:events en am:signalen
Vakbekwaamheid

Ontvang als Adfiz-lid korting op toegang am:events en am:signalen

Korting op am:permanent actueel
Vakbekwaamheid

Ontvang als Adfiz-lid 15% korting op am:permanent actueel. Toets jouw kennis van de actualiteit direct nadat je een artikel op am:web hebt gelezen en blijf zo permanent actueel.

Voordeel met Schade Magazine
Vakbekwaamheid

Word lid van Schade Magazine en betaal als Adfiz-lid slechts 18,50 euro per jaar. Daarnaast ontvang je de nieuwsbrief en kun je jouw kantoor in het brancheregister plaatsen.

25% korting op veilig e-mailen
Ondernemerschap

12 maanden lang 25% korting op de e-mailbeveiliging van SmartLockr. Voorkom dat e-mailbijlagen op straat komen te liggen

30% korting AVDB Advies
Ondernemerschap

Korting op een arbeidscontract, functiebeschrijvingen en formulieren voor het houden van functionerings- en beoordelingsgesprekken. Toegesneden op de praktijk van assurantiekantoren.

Aan- of verkoop kantoor of portefeuille
Ondernemerschap

MSA biedt ondersteuning bij aan- of verkoop van kantoor of portefeuille. Zij doen dit voor het kleinere en middelgrote kantoor en voor Adfiz-leden tegen gereduceerd tarief.

BedrijfsVergelijkend Onderzoek
Ondernemerschap

Tijdens een BVO spiegel je je kantoor aan vergelijkbare kantoren. De inzichten die dit oplevert helpen je bij je ondernemerschap.

30% korting op e-mailbeveiliging van ZIVVER
Ondernemerschap

Speciaal voor Adfiz-leden biedt ZIVVER tot 1 januari 2020 een korting van 30% op de abonnementskosten voor een looptijd van 36 maanden.

15% korting op veilig online communiceren met Safebay 
Ondernemerschap

Speciaal voor Adfiz leden biedt ANVA een korting van 15% op het gebruik van Safebay. Kijk voor meer informatie op de website van Safebay of vraag direct een offerte aan.

Gratis je website scannen op 49 punten
Ondernemerschap

CyberBorg is een softwareapplicatie die je website (of die van je klant) minimaal twee maal per week scant op onraad.

Kerncijfers 2020
Ondernemerschap

Relevante managementinformatie over de sector voor 25,- i.p.v. 35,- euro (ex btw, ex verzendkosten)

10% korting Informeert.nl
Marketing

Krijg 10% korting op een moderne totaaloplossing voor je digitale klantcommunicatie. Van moderne website tot bezoekersinsights.

Webinars online marketing
Marketing

Hoe ver ben jij en is jouw kantoor met online marketing? Om je te helpen in deze nieuwe wereld geven we regelmatig webinars die ook achteraf nog te zien zijn.

Gebruik content
Marketing

..uit de Adfiz communicatie-box. Volop gratis artikelen om te delen, zoals video's, infographics, teksten en social media berichten.

Gebruik Adfiz logo
Marketing

Laat zien dat je lid van Adfiz bent. Deurbordjes, banieren, polismappen of het logo voor je eigen drukwerk en website.

Korting op smartphone app
Marketing

Een smartphone app in jouw eigen huisstijl waar klanten o.a. snel schade kunnen melden. Nu met flinke korting.

Online adverteren
Marketing

Krijg korting op jouw online marketing strategie en start met online adverteren. Bereik potentiële klanten al tijdens hun oriëntatie fase.