Alle ledenvoordelen

Verzekeraars benchmark
Advies

Gratis inzicht in prestaties van aanbieders met Adfiz Prestatie Onderzoek. Welke verzekeraar werkt het snelst en maakt de minste fouten?

Exclusieve toegang tot het Wft-portaal
Advies

Voldoe overzichtelijk aan wet- & regelgeving met je exclusieve toegang tot het Wft-portaal.

Eerste hulp bij SWO
Advies

Meer dan 60 beoordeelde samenwerkings-overeenkomsten. Zo weet je precies waar je op moet letten in de samenwerking met verzekeraars.

Onbeperkt gebruik modelcontracten
Advies

Maak duidelijke afspraken met je klant over je dienstverlening en de beloning. Wij hebben voor jou een aantal modelcontracten aangemaakt.

Standaardmachtiging delen klantgegevens
Advies

Standaardmachtiging om namens je klant (persoons)gegevens op te vragen of te wijzigen bij een aanbieder.

10% korting op Compliance & Legal Modellenboek
Advies

Zorg voor een solide basis van de bedrijfsvoering van je kantoor en voldoe aan de regelgeving met de modellen van Invictus McDeere.

SUREnet van SUREbusiness
Advies

Alle adviseurs die gebruik maken van SUREbusiness hoeven de eerste 9 maanden niets te betalen. Als extra service biedt SUREbusiness kosteloos een demo aan van het platform.

20% korting op vergelijkingssoftware
Advies

20% korting op MoneyView. Korting geldt voor alle programma's uit de Selector, Advisa en AeQuote-familie.

Uniforme uitvraagformulier WGA ERD
Advies

Standaardmachtiging om namens je klant (persoons)gegevens op te vragen of te wijzigen bij een aanbieder.

Korting op Advies.Expert
Advies

Online toepassing die je helpt bij adviseren. Van het onderhouden van een verzekeringsportefeuille tot slimme inventarisatiemogelijkheden voor complexe producten.

AOV-vergelijkingsmodule
Advies

Altijd helder zicht op voorwaarden van alle >100 lopende en nieuwe AOV-polissen. Abonnement op Poliskraker niet nodig.

Korting op Poliskraker
Advies

Krijg 10% korting op de vergelijkingsmodules cyberrisico, aov en zakelijke aansprakelijkheid.

Digitaal model AOV-advies
Advies

Het inventarisatiemodel AOV is voor de hele markt beschikbaar. Voor Adfiz-leden is er een slimme digitale variant ontwikkeld.

Korting op licentie PensioenRust
Advies

PensioenRust is een online tool waarmee je je klanten snel financieel- en pensioeninzicht biedt. Krijg als Adfiz-lid 10% kortig op de licentie en eerste maand gratis.

Professioneler werken met FortNova
Advies

Bied je klant realtime inzage in actuele gegevens. Laat je klant direct wijzigingen doorgeven, schades melden en facturen betalen. Houd met FortNova meer tijd over voor advies.

Schadeverzekering vergelijker
Advies

Vergelijk schadeverzekeringen op voorwaarden en premie. Je hoeft hiervoor één keer klant- en risicogegevens in te voeren, wat een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

Vereenvoudig het hypotheekproces
Advies

Accelerate is een softwaretoepassing om het hypotheekproces eenvoudiger te maken. Een gepersonaliseerd klantportaal, informatieplatform en uploadinstrument voor de klant.

Wft Compliance Audits
Advies

Wil je weten of de werkwijze op je kantoor overeenkomt met de eisen uit de Wft? Dan kun je een Wft Compliance Audit laten uitvoeren tegen 10% korting.

10% korting Lindenhaeghe
Vakbekwaamheid

Krijg als Adfiz-lid altijd 10% korting op het hele assortiment van Lindenhaeghe. Hieronder vallen onder andere opleidingen, trainingen, PE, PA, etc.

30% korting Edmond Halley
Vakbekwaamheid

30% korting op alle opleidingen, workshops en coaching van Edmond Halley. Deze zijn gericht op het bevorderen van vakmanschap.

Korting op am:events en am:signalen
Vakbekwaamheid

Ontvang als Adfiz-lid 50% korting op toegang am:events en am:signalen

Korting op am:permanent actueel
Vakbekwaamheid

Ontvang als Adfiz-lid 15% korting op am:permanent actueel. Toets jouw kennis van de actualiteit direct nadat je een artikel op am:web hebt gelezen en blijf zo permanent actueel.

Voordeel met Schade Magazine
Vakbekwaamheid

Word lid van Schade Magazine en betaal als Adfiz-lid slechts 15 euro per jaar. Daarnaast ontvang je de nieuwsbrief en kun je jouw kantoor in het brancheregister plaatsen.

Gratis Plus-abonnement
Ondernemerschap

Gratis uitgebreid (juridisch) advies, korting en voordelen op diensten en producten, gratis deelname aan MKB-events en meer met jouw MKB Plus-abbonement.

25% korting op veilig e-mailen
Ondernemerschap

12 maanden lang 25% korting op de e-mailbeveiliging van AttachingIT. Voorkom dat e-mailbijlagen op straat komen te liggen

30% korting AVDB Advies
Ondernemerschap

Korting op een arbeidscontract, functiebeschrijvingen en formulieren voor het houden van functionerings- en beoordelingsgesprekken. Toegesneden op de praktijk van assurantiekantoren.

Aan- of verkoop kantoor of portefeuille
Ondernemerschap

MSA biedt ondersteuning bij aan- of verkoop van kantoor of portefeuille. Zij doen dit voor het kleinere en middelgrote kantoor en voor Adfiz-leden tegen gereduceerd tarief.

BedrijfsVergelijkend Onderzoek
Ondernemerschap

Tijdens een BVO spiegel je je kantoor aan vergelijkbare kantoren. De inzichten die dit oplevert helpen je bij je ondernemerschap.

Doorlopend klantonderzoek
Marketing

Met Adfiz Freemium zet je kosteloos de eerste stap om optimaal gebruik te maken van reviews en ratings. Korting krijg je met Adfiz Start of Adfiz Upgrade.

10% korting Informeert.nl
Marketing

Krijg 10% korting op een moderne totaaloplossing voor je digitale klantcommunicatie. Van moderne website tot bezoekersinsights.

Webinars online marketing
Marketing

Hoe ver ben jij en is jouw kantoor met online marketing? Om je te helpen in deze nieuwe wereld geven we regelmatig webinars die ook achteraf nog te zien zijn.

Gebruik content
Marketing

..uit de Adfiz communicatie-box. Volop gratis artikelen om te delen, zoals video's, infographics, teksten en social media berichten.

Gebruik Adfiz logo
Marketing

Laat zien dat je lid van Adfiz bent. Deurbordjes, banieren, polismappen of het logo voor je eigen drukwerk en website.

Korting op smartphone app
Marketing

Een smartphone app in jouw eigen huisstijl waar klanten o.a. snel schade kunnen melden. Nu met flinke korting.

Online adverteren
Marketing

Krijg korting op jouw online marketing strategie en start met online adverteren. Bereik potentiële klanten al tijdens hun oriëntatie fase.