Adfiz Platformbijeenkomst 2020: expertsessie Provisietransparantie schade

Adfiz Platformbijeenkomst 2020: expertsessie Provisietransparantie schade

Tijdens de expertsessie Transparantie op de Adfiz Platformbijeenkomst 2020 praat Ludger de Bruijn je helemaal bij over de Wijzigingswet financiële markten 2021 die momenteel wordt geconsulteerd. Hoe kunnen consumenten beter geïnformeerd worden over de inhoud en kosten van financiële dienstverlening? Dát is het vraagstuk dat de minister van Financiën al geruime tijd bezighoudt en waarvoor hij samen met de markt antwoorden zoekt 

>> direct aanmelden voor de Adfiz Platformbijeenkomst 2020 

Het wetgevingstraject is nog niet helemaal afgerond, maar het wordt steeds duidelijker hoe de regelgeving er waarschijnlijk uit komt te zien. Het wordt daarmee voor consumenten makkelijker om zichzelf te informeren over de inhoud en kosten van financiële dienstverlening. Wij hebben dat niet afgewacht. Vanuit een sterke visie op hoe je consumenten zinvol informeert over financiële dienstverlening helpen we je daaraan invulling te geven. Bijvoorbeeld met modeldocumenten die je kunnen helpen bij de communicatie over inhoud en kosten van dienstverlening. Je vindt deze in ons kennisdossier Transparantie in dienstverlening.  

In de expertsessie Provisietransparantie schade krijg je antwoordt op vragen als:  

  • wat staat er in de voorstellen van het ministerie? 
  • in hoeverre sluiten de modellen hierop aan? 
  • wat gaat er voor jou op de vestiging veranderen als dit wet wordt? 
  • hoe ziet de besluitvorming er de komende maanden uit, en  
  • wat doet Adfiz in dit proces? 

Heb je je nog niet aangemeld voor de Adfiz Platformbijeenkomst? Klik dan hier. Wil je weten wat je nog meer kunt verwachten op dit event, lees dan wat we eerder al schreven over het plenaire deel, de expertsessie Pensioenen en de expertsessie Woningverduurzaming. 

De Adfiz Platformbijeenkomst 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door Avero Achmea, Scildon en De Goudse.