Stappenplannen risicomanagement(gesprek) toegevoegd aan kennisdossier

Nieuws
geplaatst op 21-2-2019  

Het uitbreiden van je advies met meer (elementen van) risicomanagement biedt kansen voor de financieel adviseur. Enerzijds omdat ondernemers steeds vaker behoefte hebben aan een totaaladvies over hoe om te gaan met specifieke bedrijfsrisico’s. Anderzijds omdat de adviseur de logische partner is om de ondernemer hierover breed te adviseren. Alles wat we hierover hebben geschreven en gepubliceerd vind je terug in ons Dossier Risicomanagement 

Deze week hebben we aan dit dossier 3 stappenplannen voor het risicomanagementgesprek toegevoegd: 

  • Stappenplan 1Aanpak risicomanagement: in 7 stappen een goede en onderbouwde risicomanagementaanpak ontwikkelen. 
  • Stappenplan 2Opbouw van het risicomanagementgesprek: Hoe ga je het gesprek in? Welke vragen stel je en welke niet? Hoe presenteer je de uitkomsten?  
  • Stappenplan 3 Strategisch gesprek: Jouw rol als medebeslisser en -verantwoordelijke bij het uitvoeren van de risicomanagementaanpak 

Voor het binnenkort te verschijnen nieuwe nummer van Schade Magazine hebben we een uitgebreid artikel aangeleverd over Stappenplan 1, Aanpak Risicomanagement. Zodra dit artikel gepubliceerd is, berichten we daar weer over en plaatsen we het in het dossier.  

Interesse in een abonnement op Schade Magazine? Maak dan gebruik van ons ledenvoordeel. Je betaalt dan slechts € 15/jaar in plaats van € 45.

Categorien: Risicomanagement