Voordeel met Schade Magazine

Tijdens de ALV in juni hebben we de contouren geschetst van ons programma Risicomanagement. Met dit programma zullen we de komende tijd veel aandacht besteden aan het schadevak. Dat doen we niet alleen via onze eigen media. Schade Magazine biedt een platform waar veel goede content specifiek op de schademarkt wordt gedeeld. Daarom zijn we een samenwerking met ze aangegaan.

  • Korting op Schade Magazine abonnement  

De verhalen zijn onder andere achtergrondartikelen en interviews met vertegenwoordigers uit de verschillende schadedisciplines 

Als Adfiz-lid krijg je korting op het abonnement (19,95 euro per jaar i.p.v. 52 euro). Wil je direct gebruik maken van de aanbieding? Dat kan via deze pagina.

  • Meld je aan voor de nieuwsbrief  

Iedere week verstuurt de SCHADE Magazine redactie een nieuwsbrief met het laatste SCHADE nieuws. Je kunt je aanmelden voor deze nieuwsbrief via de website van Schade Magazine.

  • Plaats jouw kantoor kosteloos in het brancheregister 

SCHADE magazine onderhoud een brancheregister waarin alle bedrijven te vinden zijn die er toe doen in de schademarkt. Is jouw bedrijf nog niet opgenomen in het register Dit kan kosteloos of wil je jouw gegevens uitbreiden? Dit kan tegen een geringe vergoeding, neem contact op met uitgeverij EMG b.v: 040-8428716 of stuur een mail naar info@schade-magazine.nl