Sprekers particulier deel Adfiz Najaarsevent bekend

Sprekers particulier deel Adfiz Najaarsevent bekend

Op woensdag 20 september organiseren we bij InnStyle in Maarssen het Adfiz Najaarsevent, de opvolger van het Particulier Platform en het Zakelijke Platform. Elkaar ontmoeten en kennisdelen geven wij een extra dimensie door alle specialismes bijeen te brengen.

De dag bestaat uit drie delen: de ochtend staat in het teken van de particuliere markt, de middag van de zakelijke markt. Zo kan je ook heel eenvoudig kiezen of je de hele dag aanwezig bent, of alleen een dagdeel. Tussen de dagdelen is nog een algemeen plenair programma met een keynote van Marieke Blom, hoofdeconoom van ING en de welbekende Prinsjesdag update van Lindenhaeghe.

Voor het particuliere deel van het Adfiz Najaarsevent zijn er twee sessierondes en kan je iedere ronde kiezen uit de volgende sessies:

Duurzaamheid – De afgelopen winter was de hoge gasprijs aanleiding voor veel particulieren om na te denken over verduurzaming van de woning. Hoe kun je als financieel adviseur helpen bij het verduurzamen van woningen? Wat is je rol en hoe ver kan die gaan?
Deze sessie wordt gegeven door Michel van Dam en Dick de Kruijk (Eigenaars Atentikmarketing).

Actieve Transparantie – De wetgeving is nog steeds niet definitief, maar actieve transparantie van provisie en dienstverlening komt eraan. En Adfiz heeft een omvangrijk implementatieprogramma in de steigers staan. We kijken hierop vooruit, geven je de eerste tips, do’s en don’ts en spreken adviseurs die al ervaren hebben hoe klanten op transparantie reageren. Deze sessie wordt gegeven door Roderick van de Laar (Manager L&D, Lindenhaeghe) en Bart Hermanussen (Eigenaar Assurantiekantoor Hermanussen).

Nazorg en Klantbeheer – Nazorg en actief klantbeheer staan al jaren hoog op vrijwel iedere ondernemersagenda, maar hoe geef je het succesvol vorm? AI en digitalisering kunnen daarbij zeker een rol spelen. Adfiz-lid VvAA heeft hiermee in de praktijk al ruime positieve ervaring opgedaan. Je gaat in gesprek met Guy Polman (Business Change Manager, VvAA), Elsbeth Schimmel (Manager Personal Finance & Intermediair, VvAA) en Doron Themans (Ondernemer en Host van een wekelijkse internationale podcast over Chatbots en conversational AI).

>> Klik hier voor het volledige programma en aanmelden