Sprekers zakelijk deel Adfiz Najaarsevent bekend

Sprekers zakelijk deel Adfiz Najaarsevent bekend

Op woensdag 20 september organiseren we bij InnStyle in Maarssen het Adfiz Najaarsevent, de opvolger van het Particulier Platform en het Zakelijke Platform. Elkaar ontmoeten en kennisdelen geven wij een extra dimensie door alle specialismes bijeen te brengen.

De dag bestaat uit drie delen: de ochtend staat in het teken van de particuliere markt, de middag van de zakelijke markt. Zo kan je ook heel eenvoudig kiezen of je de hele dag aanwezig bent, of alleen een dagdeel. Tussen de dagdelen is nog een algemeen plenair programma met een keynote van Marieke Blom, hoofdeconoom van ING en de welbekende Prinsjesdag update van Lindenhaeghe.

Voor het zakelijke deel van het Adfiz Najaarsevent zijn er twee sessierondes en kan je iedere ronde kiezen uit de volgende sessies:

Financieel Fit – Werkgevers worden zich steeds bewuster van de waarde van financieel fitte medewerkers. Welke kansen liggen hier voor jou als adviseur, wat kun je werkgevers aanbieden en hoe wordt daarop gereageerd? We spreken een adviseur, Janna Schenk (Directeur Financiële Planning, Ecclesia) en haar klant Nationale-Nederlanden (Edward van Vierzen, Head of Employee Experience) over hoe zij financieel fit gesprekken aanpakken.

Cyber – De zorgen over cyberrisico’s worden ieder jaar groter, en toch blijft het vaak complexe technische materie. Onbekend maakt onbemind, maar met de juiste basiskennis en ervaring kun je bewezen succes boeken bij ondernemers. Een sessie vol lessen uit de praktijk en wordt verzorgd door Marie-Louise de Smit (Broking Manager Cyber, Aon) en Jan Ganzeveld (Directeur Bakker Ganzeveld Assurantiën).

Pensioen – De Wtp is een feit en de transitieperiode is begonnen. In deze sessie komen o.a. de volgende zaken aan bod:

  • De stand van zaken
  • De voordelen van de nieuwe pensioenwet voor werkgevers
  • Eerbiedigende werking voor regelingen met een progressieve premie; wat mag nog wel en wat niet meer?
  • Regelingen met restitutiebeding
  • Rol adviseur bij informatieplicht uitvoerders; bijvoorbeeld UPO voor en UPO na
  • Fiscale V&A Centraal Aanspreekpunt Pensioenen

De sessie wordt gegeven door Herman Kappelle (Bijzonder hoogleraar Fiscaal Pensioenrecht, VU Amsterdam) en Jurre de Haan (Beleidssecretaris Pensioenen, VNO NCW).

>> Klik hier voor het volledige programma en aanmelden