Ondernemers wijzen op veranderende risico’s door corona

Nieuws
geplaatst op 25-3-2020  

We hebben heel wat vragen van leden bij het Verbond neergelegd hoe verzekeraars omgaan met veranderende risico’s door corona. In de nieuwe update van de corona-pagina worden veel van die vragen behandeld. Duidelijk is dat het in veruit de meeste gevallen op maatwerk aankomt. Het kan dan ook verstandig zijn om klanten proactief te wijzen op situaties waarin aandacht voor hun verzekeringen van belang is.

De meest genoemde situaties zijn restaurants die maaltijden gaan bezorgen, al dan niet met een privé-auto, leegstand en collectief thuiswerken met ICT-faciliteiten van de onderneming. De antwoorden van het Verbond vind je hier. Op Finfin van Adfiz staat een kort nieuwsbericht dat je kunt gebruiken om klanten te informeren.

Meer klantberichten over corona

Regelmatig plaatsen we relevante informatie voor klanten op Finfin. JE vindt hier onder meer al berichten over:

We blijven de berichten updaten. Je kunt op ieder moment op de campagne-pagina van Finfin van Adfiz de berichtenbank filteren op het onderwerp coronavirus (en andere onderwerpen). Als je deze campagne-pagina gebruikt wordt bovendien je persoonlijke code gebruikt, zodat bezoeker in jouw Finfin-omgeving komen.