Met fikse korting naar de leergang Actief klantbeheer van Helder Beheerd

Nieuws
geplaatst op 25-9-2019  

Helder Beheerd (van Adfiz-lid Peter Wormskamp) organiseert op drie startdata in oktober de praktische leergang Actief klantbeheer. Deze uit drie dagdelen bestaande training helpt je op weg om aan de slag te gaan met actief klantbeheer. Actief klantbeheer was ook het thema van ons laatste Particulier Platform (‘je adviseur, je beste verzekering’).

Met de praktische Leergang Actief Klantbeheer ga je via denken naar doen als het gaat om Actief Klantbeheer. In deze leergang – die de brug slaat tussen theorie en praktijk – leer je invulling te geven aan je klantrelatie. Je onderzoekt de thema’s en mogelijkheden (inclusief verdienmodel) van actief klantbeheer en vertaalt deze naar processen en concrete doelen. Ook ga je aan de slag met software. In drie dagdelen word je als financieel dienstverlener (adviseur of binnendienstmedewerker) meegenomen in: 

  • aandacht voor relevante thema’s zoals bijvoorbeeld ORV-premie; 
  • het opzetten van een plan van aanpak hiervoor (inclusief doelen); 
  • het vertalen in werkbare processen; 
  • het gebruik van relevante software (de Nationale Hypotheekbond); 
  • het tussentijds coachen door de trainer op het daadwerkelijk uitvoeren. 

De Nationale Hypotheekbond is partner en levert voor deelnemers die niet over de benodigde software beschikken een gratis lidmaatschap gedurende de opleiding. Aan de opleiding doen maximaal 10 deelnemers tegelijk mee. 

Data en locaties 

  • Amersfoort, Adfiz op 15 oktober, 12 november en 10 december van 13:30-17u 
  • Noord – Oost, (locatie volgt) op 16 oktober, 13 november en 11 december van 09-12:30u 
  • Diemen, Nat. Hypotheekbond op 18 oktober, 15 november en 12 december van 09-12:30u 

Kosten en aanmelden 
Voor 2019 hanteert Helder Beheerd nog een speciaal tarief. In plaats van € 650 wordt de leergang aangeboden € 495. Adfiz-leden krijgen daarbovenop nog eens een korting van 10% en betalen slechts € 445,50. Prijzen zijn incl. locatiekosten en excl. BTW. 

>> aanmelden 

Kennisportaal 
Wil je meer weten over actief klantbeheer? Bezoek dan ook eens ons kennisdossier Actief klantbeheer. Je vindt hier modelovereenkomsten en –teksten, een handige checklist en diverse ledenvoordelen, onder andere voor software van de Hypotheekbond, FinRust en de Actief Klantbeheer-scan van Helder Beheerd. 

Categorien: Actief Klantbeheer