Leuke gadgets voor scholen Week van het Geld – Geef jij ook een gastles?

Nieuws
geplaatst op 13-3-2019  

Over minder dan twee weken begint de jaarlijkse Week van het Geld (25 t/m 29 maart). Reden voor tientallen Adfiz-leden om een Geldles te geven op scholen in hun directe omgeving. Zo helpen we kinderen te leren omgaan met geld. Je kunt kiezen uit een Geldles van Wijzer in Geldzaken (groep 1 t/m 8) of de verzekeringsles Fix je Risk van het Verbond van Verzekeraars (groep 7 en 8). Doe jij mee? Dan ontvang je volgende week leuke gadgets voor jouw school.

Kletspot

De gadget van dit jaar is de speciale Week van het geld Kletspot! In deze apart voor de Week van het geld ontworpen Kletspot zitten meer dan 100 vragen/stellingen over geld en verzekeren. Wanneer je  de klas bezoekt kunnen zij de Kletspot achterlaten. Daarmee blijft het onderwerpen geld & verzekeren ook na de gastles in de klas. Daarnaast ontvang je een setje Geldheld-tattoos voor de leerlingen.

Waarom meedoen? 

Tijdens de Week van het geld zetten we onze beroepsgroep positief in de schijnwerpers. Daarnaast draag je met je expertise bij aan de financiële bewustwording van kinderen. Daarmee leg je bij hen de basis voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd. Immers, jong geleerd is oud gedaan! Bovendien geven leden aan er ook gewoon veel plezier aan te beleven. Lees bijvoorbeeld de reportage met Adfiz-lid Frank de Haas in het Adfiz Magazine.

Hoe meedoen?

Steeds meer scholen melden zich enthousiast aan voor de Geldlessen. Doe jij ook mee en wil jij ook (weer) een gastles geven op een basisschool bij jou in de buurt? In dit bericht vind je alle informatie.

Interesse? Meld je dan snel aan via info@adfiz.nl. Voor de gadgets geldt wel op=op.

 

 

Categorien: Vereniging