Lespakketten Week van het Geld zijn te downloaden – Geef jij ook een Gastles?

Nieuws
geplaatst op 26-2-2019  

Over een maand is het weer tijd voor de jaarlijkse Week van het Geld (25 t/m 29 maart). Reden voor tientallen Adfiz-leden om een Geldles te geven op scholen in hun directe omgeving. Zo helpen we kinderen te leren omgaan met geld. Je kunt kiezen uit een Geldles van Wijzer in Geldzaken (groep 1 t/m 8) of de verzekeringsles Fix je Risk van het Verbond van Verzekeraars (groep 7 en 8). De lespakketten van Wijzer in Geldzaken zijn nu ook beschikbaar.

Waarom meedoen? 

Tijdens de Week van het geld zetten we onze beroepsgroep positief in de schijnwerpers. Daarnaast draag je met je expertise bij aan de financiële bewustwording van kinderen. Daarmee leg je bij hen de basis voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd. Immers, jong geleerd is oud gedaan! Bovendien geven leden aan er ook gewoon veel plezier aan te beleven. Lees bijvoorbeeld de reportage met Adfiz-lid Frank de Haas in het Adfiz Magazine.

Steeds meer scholen melden zich enthousiast aan voor de Geldlessen. Doe jij ook mee en wil jij ook (weer) een gastles geven op een basisschool bij jou in de buurt? In dit bericht vind je alle informatie.

Interesse? Meld je dan aan via info@adfiz.nl.

Categorien: Vereniging