Eerste hulp bij compliance in 2018

Nieuws
geplaatst op 24-1-2018  

Wat doet Adfiz voor jou in 2018? Uiteraard staan we weer voor jou klaar op het gebied van belangenbehartiging, kennis en kwaliteit. Maar ook bij vragen over bedrijfsvoering, hulp bij invoeren AVG of duidelijkheid in de Europese wetgeving kun je bij ons terecht.  

Wft portaal 

Als financieel adviseur weet je hoe je jouw klanten wilt helpen. Je wilt daarom weten welke ruimte er is voor maatwerk en een eigen stijl. Met het Wft-portaal weet je in iedere situatie precies wat de Wft van je verlangt. In heldere taal, ontdaan van franje. Zo voldoe je efficiënt aan wet- en regelgeving. En heb je een prima basis om je eigen dienstverlening en advisering op uit te bouwen. 

Direct naar het Wft portaal > 

Europa dossier 

Nieuwe Europese regelgeving stelt eisen aan de werkzaamheden van de onafhankelijk financieel adviseur. Het is daarom van belang om goed op de hoogte te zijn van de Europese regels en de daarmee samenhangende implementatiewetgeving. In ons nieuwe Europa dossier vind je alles wat met Europa te maken heeft en van invloed is op je werkzaamheden overzichtelijk bij elkaar.    

Naar dossier Europa >  

Privacy-portaal 

In de komende weken zullen wij het Privacy-portaal lanceren. In dit portaal maken we onderscheid tussen (1) regels waar je elke dag in je werk mee te maken hebt, (2) regels die je in je bedrijfsvoering en systemen moet verwerken en (3) bijzondere situaties. Door de verschillende stappen uit het Privacy-portaal (in ontwikkeling) te volgen heb je de AVG op tijd in je bedrijfsvoering ingevoerd; praktisch en duidelijk.  

Houd de ledenberichten in de gaten, of bekijk alvast de vooruitblik > 

Adfiz wegwijzer 2018  

Begin februari ontvang je weer de Adfiz Wegwijzer. Hiermee zie je in één oogopslag hoe je meer voordeel uit het Adfiz lidmaatschap kunt halen en waar je alles kunt vinden. Schuif hem in elkaar, zet hem op je bureau en krijg snel het overzicht. Zoek je iets anders? Neem dan contact met ons op via info@adfiz.nl, vaak hebben we toch het antwoord!   

 

Categorien: Compliance Europa Privacy