De eHelpdesk van DEB beantwoordt kosteloos je vragen over energiebesparing

De eHelpdesk van DEB beantwoordt kosteloos je vragen over energiebesparing

Om jou te ondersteunen bij het verduurzamen van zowel je onderneming als je advies heeft de commissie Duurzame Ontwikkeling in 2022 een werkprogramma vormgegeven. Daarbij kiezen we actief voor duurzame samenwerking met partners, zowel binnen als buiten de vereniging. Een van die partners is DEB (duurzaam energie besparen), een initiatief van MKB-Nederland. In een eerder ledenbericht hebben we een deel van de dienstverlening van DEB voor het voetlicht gebracht. 

Behalve maatregelen die je kunt nemen, zijn er ook maatregelen die de overheid verplicht stelt. Om erachter te komen wat kan en wat moet, heeft DEB een quick scan ontwikkeld. Na het beantwoorden van enkele vragen, krijg je direct inzicht in wat je moet en wat je kunt op het gebied van energiebesparing. 

Heb je nog vragen over energiebesparing en verduurzaming? DEB onderhoudt ook een FAQ met antwoorden op de meest gestelde vragen. De FAQ's zijn per onderwerp gerubriceerd en daardoor makkelijk en snel te raadplegen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Maak dan gebruik van de nieuwe eHelpdesk. Je kunt je vraag dan (kosteloos) via de chatfunctie stellen aan een onafhankelijke en gecertificeerde MKB-energieadviseur. De eHelpdesk is open van woensdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Je krijgt dan direct antwoord en na het chatgesprek ontvang je het complete gesprek via email.