ALV 6 november: laatste bestuursdaad Wim Heeres; miniseminar Nationaal Regime vooraf

ALV 6 november: laatste bestuursdaad Wim Heeres; miniseminar Nationaal Regime vooraf

Op woensdag 6 november 2019 vindt de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. We presenteren hier het Jaarplan 2020 en de daarbij behorende begroting. Voorafgaand aan deze bijeenkomst organiseren we een miniseminar waarin je wordt bijgepraat over hoe jij en je collega’s in de praktijk op kantoor kunnen omgaan met Mifid Nationaal Regime. Zoals we vandaag in een persbericht bekend maakten, zal de ALV ook de laatste bestuursdaad zijn van onze voorzitter Wim Heeres. 

Na 4,5 jaar voorzitter te zijn geweest van Adfiz legt Wim Heeres na afloop van de ALV van 6 november zijn voorzitterschap neer. Vanzelfsprekend zullen we op een later moment nog op gepaste wijze afscheid nemen van Wim. Hoe, wanneer en waar laten we je nog weten. 

>> naar het persbericht 

Miniseminar 
Voorafgaand aan de ALV praat onze beleidsadviseur Martin Holleman je bij over Mifid Nationaal Regime. In het voorjaar was er veel onrust over de aangescherpte eisen waar je als adviseur aan moet voldoen als je actief bent onder het Nationaal Regime. Tijdens de zomerperiode is binnen Adfiz hard gewerkt aan een portaal over dit onderwerp. Hierin zijn de voor jou relevante eisen op een rij gezet en voorzien van modellen.  
Aan de hand van praktische vragen loodst Martin Holleman je in een uurtje door het Nationaal Regime en het Adfiz-portaal. Zo zal hij ingaan op vragen als welke beleggingsdienstverlening wel en niet onder het Nationaal Regime valt, welke documenten je aan de klant moet overhandigen, waar je in je organisatie op moet letten en hoe je je uitschrijft uit het Nationaal regime.

>> meld je aan voor de ALV

Programma 

14.00 uur: ontvangst leden 

14.30 uur: aanvang Mifid Nationaal Regime – Praktisch op kantoor 

15.30 uur: pauze 

15.45 uur: aanvang Algemene Leden Vergadering  

17.30 uur: aanvang borrel met buffet  

19.00 uur einde