Adfiz-site heeft nieuwe evenementen omgeving

Nieuws
geplaatst op 5-10-2021  

Stap voor stap wordt de Adfiz site vernieuwd om het voor leden en stakeholders makkelijker te maken alle relevante informatie te vinden. Na de lancering van de nieuwe Adfiz homepage begin van de zomer is het nu tijd voor de nieuwe evenementen pagina’s. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de realisatie van deze nieuwe evenementen omgeving.

Wat is er precies veranderd?

We hebben een nieuw overzicht (dat aansluit bij de homepage) met helemaal bovenin 3 evenementen uitgelicht, daaronder vind je alle komende evenementen. Met de doelen van de website in het achterhoofd zijn we gekomen tot dit nieuwe design. Naast een nieuwe look and feel vind je hier nu ook een evenementenarchief, een webinar archief en foto albums.

Ook de evenementen detail pagina’s (als je op een evenement klikt) zijn helemaal in nieuwe stijl. Links vind je een overzicht van de komende evenementen, in het midden de omschrijving/programma van het evenement en rechts een blokje met alle praktische informatie op een rij. Op het moment dat een evenement heeft plaatsgevonden zullen er rechts in het oranje blokje ook downloads te vinden zijn, zoals bijvoorbeeld een power point presentatie, een checklist, of een modelbrief. In het midden onder de tekst vind je al dan niet een video van het evenement en ook de foto’s van dat evenement zijn daar te vinden.

Qua functionaliteit wordt er ook vooruitgang geboekt; zo kan je snel zien voor welke evenementen je je al hebt aangemeld. De oranje ‘aanmelden’ knop zal dan namelijk veranderen in een groene ‘aangemeld’ knop. Daarnaast is het adres van het evenement gekoppeld aan Google Maps, dus je kunt de navigatie aanzetten als je wegrijdt naar een evenement. Deze features zullen de komende 2 weken gereleased worden.

Archief

In het evenementenarchief vind je de evenementen die zijn geweest. Waarom laten we oude evenementen online staan? Dat past weer bij één van de zoekstrategieën; je bent op zoek naar een power point presentatie die is gepresenteerd tijdens een evenement, die kan je nu ook terugvinden bij dat evenement (in het evenementenarchief). Of, je zou graag een webinar terugkijken. Die is nu ook te vinden bij dat webinar (in het webinararchief).

Wat kan je hierna verwachten?

Zoals hierboven benoemd worden de features van Google Maps en het veranderen van de aanmelden knop de komende weken toegevoegd. Daarnaast zijn we achter de schermen de puntjes op de i aan het zetten van de nieuwe Nieuws omgeving en leggen we de laatste hand aan het nieuwe design van de Kennisportalen. Als het zover is dan zullen we je uiteraard op de hoogte brengen van de livegang van deze nieuwe pagina’s via de ledenberichten. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat het vooral weten door even te bellen naar het Adfiz kantoor of een mailtje te sturen naar info@adfiz.nl

>> Klik hier om naar de nieuwe Evenementen omgeving te gaan.

Categorien: Vereniging