Adfiz evenementen

Bijeenkomsten
21-6-2021
Op 1 juli treedt de Directe Schadeafhandeling (DSA) voor particulier verzekerde personenauto’s in werking. Vanaf dat moment kun je je ook voor klanten die WA verzekerd zijn direct bij de eigen verzekeraar melden voor het afhandelen van de materiële schade die door een ander motorvoertuig is veroorzaakt. In dit webinar praten we je bij over de inhoud van DSA en de gevolgen ervan voor je klantbediening.
Bijeenkomsten
24-6-2021
De nieuwste Advies in Cijfers verschijnt volgende week donderdag 24 juni. Op deze ochtend zal collega Joerie van Looij, Hoofd Communicatie, je in een kort half uurtje meenemen in de belangrijkste inzichten uit de publicatie waar jij als financieel adviseur je voordeel mee kunt doen. Natuurlijk is er ruimte voor vragen.
Regiobijeenkomsten
7-9-2021
Op dinsdag 7 september organiseren we weer een Adfiz-bijeenkomst van onze regio Groningen/Drenthe. Als regiobestuur nodigen wij je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Graag zien wij jou op dinsdag 7 september 2021. Plaats : Hotel Van der Valk, Assen Aanvang : 15.30 uur We sluiten rond 17.30 uur af met een borrel.
Bijeenkomsten
22-9-2021
Ben jij actief in de zakelijke markt? Dan is het Zakelijk Platform op woensdag 22 september 2021 hét jaarlijkse Adfiz-evenement om collega’s te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan over zaken die jou bezighouden. Noteer je deze datum alvast in je agenda?
Bijeenkomsten
3-11-2021
Woensdag 3 november 2021 staat de Algemene Ledenvergadering op de agenda. Noteer je deze datum alvast in je agenda? Verdere informatie volgt.