Adfiz evenementen

Bijeenkomsten
5-8-2021
Deze zomer organiseren wij een reeks Adfiz Zomersessies, waarin je in een half uurtje wordt bijgepraat over een specifiek onderwerp. Daarnaast laten we zien welke praktische ondersteuning je hiervoor in de kennisportalen kunt terugvinden en natuurlijk is er ook ruimte voor vragen. Deze week gaan we in op duurhuurders.
Bijeenkomsten
12-8-2021
Deze zomer organiseren wij een reeks Adfiz Zomersessies, waarin je in een half uurtje wordt bijgepraat over een specifiek onderwerp. Daarnaast laten we zien welke praktische ondersteuning je hiervoor in de kennisportalen kunt terugvinden en natuurlijk is er ook ruimte voor vragen. Deze week gaan we in op Assurantiebelasting & BTW.
Bijeenkomsten
19-8-2021
Deze zomer organiseren wij een reeks Adfiz Zomersessies, waarin je in een half uurtje wordt bijgepraat over een specifiek onderwerp. Daarnaast laten we zien welke praktische ondersteuning je hiervoor in de kennisportalen kunt terugvinden en natuurlijk is er ook ruimte voor vragen. Deze week gaan we in op de SFDR.
Bijeenkomsten
26-8-2021
Deze zomer organiseren wij een reeks Adfiz Zomersessies, waarin je in een half uurtje wordt bijgepraat over een specifiek onderwerp. Daarnaast laten we zien welke praktische ondersteuning je hiervoor in de kennisportalen kunt terugvinden en natuurlijk is er ook ruimte voor vragen. Deze week gaan we in op Transparantie in Dienstverlening.
Bijeenkomsten
2-9-2021
Deze zomer organiseren wij een reeks Adfiz Zomersessies, waarin je in een half uurtje wordt bijgepraat over een specifiek onderwerp. Daarnaast laten we zien welke praktische ondersteuning je hiervoor in de kennisportalen kunt terugvinden en natuurlijk is er ook ruimte voor vragen. Deze week gaan we in op Actief Klantbeheer.
Regiobijeenkomsten
7-9-2021
Op dinsdag 7 september organiseren we weer een Adfiz-bijeenkomst van onze regio Groningen/Drenthe. Als regiobestuur nodigen wij je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Graag zien wij jou op dinsdag 7 september 2021. Plaats : Hotel Van der Valk, Assen Aanvang : 15.30 uur We sluiten rond 17.30 uur af met een borrel.
Bijeenkomsten
22-9-2021
Ben jij actief in de zakelijke markt? Dan is het Zakelijk Platform op woensdag 22 september 2021 hét jaarlijkse Adfiz-evenement om collega’s te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan over zaken die jou bezighouden. Noteer je deze datum alvast in je agenda?
Bijeenkomsten
30-9-2021
We pakken de draad weer op waar we gebleven waren en organiseren daarom op 30 september de volgende Jong Management bijeenkomst. Een middag in het teken van preventie en risicomanagement, wijn en netwerken. En waar kan dat nou beter plaatsvinden dan in een wijnhuis?
Bijeenkomsten
13-10-2021
Het regiobestuur van Limburg / Midden Oost Brabant nodigt jullie van harte uit voor de bijeenkomst op woensdag 13 oktober 2021.
Bijeenkomsten
13-10-2021
Hierbij nodigt het regiobestuur van Fryslân je van harte uit voor de bijeenkomst op woensdag 13 oktober te Sneek.
Bijeenkomsten
3-11-2021
Woensdag 3 november 2021 staat de Algemene Ledenvergadering op de agenda. Noteer je deze datum alvast in je agenda? Verdere informatie volgt.
Bijeenkomsten
13-1-2022
Zoals gebruikelijk opent Adfiz het verzekeringsbranchejaar op de tweede donderdag van januari met de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst. De NJB is een uitgelezen kans voor je om met vertegenwoordigers van aanbieders, stakeholders en uiteraard collega-leden in gesprek te gaan. Zet je het vast in je agenda? Verdere informatie volgt.