Adfiz evenementen

Bijeenkomsten
22-9-2021
Woensdag 22 september staat het online Zakelijk Platform 2021 op het programma; dit jaar in het teken van ‘Hybride werken na corona’.
Bijeenkomsten
30-9-2021
We pakken de draad weer op waar we gebleven waren en organiseren daarom op 30 september de volgende Jong Management bijeenkomst. Een middag in het teken van preventie en risicomanagement, wijn en netwerken. En waar kan dat nou beter plaatsvinden dan in een wijnhuis?
Bijeenkomsten
11-10-2021
De laatste maand zien we dat bedrijven steeds meer worstelen met het vraagstuk van vaccineren. Zo overweegt Leaseplan om alleen nog gevaccineerde werknemers naar kantoor te laten gaan, wil KLM dat de vliegtuigcrew zich laat registreren en zie we dat ziekenhuizen ook steeds meer de wens hebben om toch ook vast te leggen wie wel en niet is gevaccineerd. Vanuit de AVG mag een werkgever niets vastleggen over de gezondheid van de werknemers, maar aan de andere kant hebben ze een zorgplicht voor een veilige en gezonde werkplek. Kortom een interessant onderwerp om eens nader te bekijken.
Bijeenkomsten
13-10-2021
Het regiobestuur van Limburg / Midden Oost Brabant nodigt jullie van harte uit voor de bijeenkomst op woensdag 13 oktober 2021.
Bijeenkomsten
13-10-2021
Hierbij nodigt het regiobestuur van Fryslân je van harte uit voor de bijeenkomst op woensdag 13 oktober te Sneek.
Bijeenkomsten
14-10-2021
Sinds 1 januari 2020 kunnen werkgevers de ‘MKB Verzuim ontzorg-verzekering’ afsluiten. Met deze verzekering krijgen zij alle benodigde dienstverlening die hoort bij het managen van ziekteverzuim. Het doorbetalen van het loon, maar ook alle ondersteuning bij de re-integratie. De bekendheid van het product onder mkb-werkgevers kan beter, en daarom hebben financieel adviseurs in de campagne van MKB Nederland dit jaar een nog prominentere rol. Ron Knaken (Achmea) neemt je tijdens dit Zakelijk Platform webinar mee in de wereld van de Verzuim ontzorg-verzekering.
Regiobijeenkomsten
19-10-2021
Op dinsdag 19 oktober organiseren we weer een Adfiz-bijeenkomst van onze regio Groningen/Drenthe. Als regiobestuur nodigen wij je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Graag zien wij jou op dinsdag 19 oktober 2021. Plaats : Hotel Van der Valk, Assen Aanvang : 15.30 uur We sluiten rond 17.30 uur af met een borrel.
Bijeenkomsten
1-11-2021
De afhankelijkheid van digitale processen in de financiële sector neemt toe, net zoals het aantal gerichte cyberaanvallen op financiële organisaties. Tijdens de coronacrisis heeft digitalisering in het dagelijkse werk nog een enorme versnelling doorgemaakt. Europa was echter voor corona al hard aan het werk met een verordening om de digitale weerbaarheid van ondernemingen in de financiële sector te vergroten (DORA). Tijdens dit Zakelijk Platform webinar blikken we met de AFM vooruit op bestaande en aankomende regelgeving zodat je hier tijdig op kunt voorbereiden.
Bijeenkomsten
3-11-2021
Woensdag 3 november 2021 staat de Algemene Ledenvergadering op de agenda. Noteer je deze datum alvast in je agenda? Verdere informatie volgt.
Bijeenkomsten
13-1-2022
Zoals gebruikelijk opent Adfiz het verzekeringsbranchejaar op de tweede donderdag van januari met de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst. De NJB is een uitgelezen kans voor je om met vertegenwoordigers van aanbieders, stakeholders en uiteraard collega-leden in gesprek te gaan. Zet je het vast in je agenda? Verdere informatie volgt.
Bijeenkomsten
7-4-2022
Donderdag 7 april 2022 staat het Particulier Platform op de agenda. Noteer je deze datum alvast in je agenda? Verdere informatie volgt.