Week van het geld van start!

Week van het geld van start!

Vanmorgen is de achtste editie van de Week van het Geld feestelijk afgetrapt door HKH Máxima en minister Arie Slob van Onderwijs! Thema deze week: Wanneer ben je rijk? Doel van deze week is om kinderen te leren omgaan met geld. Adfiz is partner van de Week van het Geld. Een groot aantal Adfiz-leden zullen deze week gastlessen geven op basisscholen. Doe jij ook mee maar heb je het nog niet bij ons gemeld? We horen het graag via d.aaftink@adfiz.nl! We wensen alle gastdocenten en hun klassen veel succes én plezier.  

Wijzer in geldzaken   

De Week van het geld is een initiatief van ‘Wijzer in geldzaken’ en staat geheel in het teken van het goed leren omgaan met geld door kinderen en jongeren. Het is voor het vertrouwen in de financiële markt van belang dat consumenten bewuster worden van hun financiën. Het ministerie van Financiën spant zich hier samen met veel belangrijke stakeholders voor in. Daarom wordt ook de bijdrage van Adfiz-leden aan initiatieven als de Week van het geld zeer gewaardeerd!   

Alsnog bijdragen?  

Geef je geen gastles, maar wil je wel bijdragen aan het goed leren omgaan met geld door kinderen en jongeren? Deel de volgende artikelen in jouw (klanten)netwerk! 

Er zijn ook nog steeds een aantal scholen op zoek naar een gastdocent. Interesse? Stuur een e-mail naar d.aaftink@adfiz.nl voor meer informatie. 

Veel plezier deze week!   

 

Eerdere berichten: