Waar robotica eindigt, begint het advies - Expertsessie Particulier Platform 11 april

Evenementen
geplaatst op 15-3-2018  

Hoe kan je je als adviseur de komende jaren blijven onderscheiden? Ewald Bary, commercieel directeur bij Lindenhaeghe, geeft tijdens het Adfiz Particulier Platform op 11 april een expertsessie. Onderzoeken en trends rondom robotica tonen aan dat slimme bots in de toekomst 80% van het werk van financieel adviseurs gaan overnemen. De uitdaging voor de adviseur zit ‘m in het maken van het verschil binnen die overige 20%. Bary neemt je mee in deze ontwikkeling, combineert kennis met vaardigheden en geeft handvatten voor een toekomstgericht en passend advies waarin data het fundament vormen waarop de adviseur zijn advies kan bouwen. Slimme interfaces, ingezet op de juiste manier, creëren ruimte voor toegevoegde waarde. Het is de kunst te weten welke tool je wanneer inzet. 

Aanmelden voor Particulier Platform >

Achtergrond 

Onlangs voerde Omniplan een onderzoek uit onder 1.035 Nederlanders. Hieruit bleek dat het overgrote deel van de ondervraagden best al zijn financiële gegevens wil delen in ruil voor een beter advies. Privacy is, als het gaat om goed en toekomstbestendig financieel advies, kennelijk van ondergeschikt belang. De uitkomsten uit het onderzoek sluiten aan bij de trends rond Robotica waarbij de algemene opvatting is dat slimme bots in de toekomst 80% van het werk van financieel adviseurs zullen gaan overnemen.  

Ewald Bary laat in deze sessie zien hoe de adviseur zich de komende jaren kan blijven onderscheiden. Hoe? Door gebruik te maken van zijn kennis en ervaring, het luisteren naar de klant en het stellen van de juiste vragen. 20% advies-maatwerk =  100% aandacht. En dat gaat de komende jaren het verschil maken. 


*** 

Het Adfiz Particulier Platform is dé bijeenkomst voor leden die actief zijn in de particuliere markt. Aanmelden en meer informatie >
In de week voor het Particulier Platform ontvang je een aanmeldlink voor de expertsessies.  

 

Categorien: Evenementen Innovatie