Volop promotiemateriaal voor MKB Verzuim-ontzorgverzekering

Nieuws
geplaatst op 29-1-2020  

Zowel MKB Nederland als het Ministerie van Sociale Zaken bieden een toolkit met promotie- en communicatiemiddelen om ondernemers te informeren over de nieuwe verzuim-ontzorgverzekering. Alles wat je moet weten over deze verzekering hebben we vorig jaar samen met het Verbond van Verzekeraars samengevat in een infographic. 

Voor veel werkgevers blijft het onderwerp loondoorbetaling, de bijbehorende kosten en verplichtingen een complex onderwerp. Uiteraard ken jij als adviseur je klant het best en weet je ook welke aanpak bij welke klant het beste werkt. Om je daarbij te ondersteunen zijn er in nauwe samenwerking met diverse brancheorganisaties, waaronder Adfiz, verschillende middelen, zoals nieuwsbrieven, persberichten, social media posts, campagnemateriaal en video’s geproduceerd, gericht op de ondernemer. Je kunt de diverse uitingen kant-en-klaar downloaden, maar het is ook mogelijk om deze te personaliseren met je eigen logo. 

Aan de slag 
De toolkit van het Ministerie van Sociale Zaken was al iets langer beschikbaar en kun je downloaden via deze link. Bij het materiaal is middels een instructie ook aangegeven hoe je dit het beste kunt inzetten. Inmiddels staat ook de toolkit van MKB Nederland online. Je vindt deze hier. 

Meer weten over de MKB Verzuim-ontzorgverzekering? Bekijk dan ook zeker de videoregistratie terug van het mini-seminar dat we vorig samen met het Verbond organiseerden over deze verzekering. 

Categorien: Zorg en inkomen