Verslag expertsessie: Meerwaarde in advies over particuliere schade

Evenementen
geplaatst op 9-4-2019  

In een tweetal informatieve sessies hebben Laurens Schoonhoven en Lars van der Veen van Rolls Software, tijdens het particulier platform op 3 april ruim 70 adviseurs bijgepraat over het meerwaarde geven aan advies. “Natuurlijk is het lastig om aan dit “containerbegrip” invulling te geven maar in een open discussie zijn we tot een aantal zaken gekomen“aldus Laurens Schoonhoven. 

Laurens Schoonhoven gaat inhoudelijk in op hun expertsessie: “Natuurlijk is het lastig om aan dit “containerbegrip” invulling te geven maar in een open discussie zijn we tot een aantal zaken gekomen. Zo is wederzijdse interesse tussen u en uw relatie noodzakelijk om tot een goede band te komen. Pas dan kent u uw klant en kunt u een passend advies geven. U kunt dan ook veel beter de verwachtingen van uw relatie managen en teleurstellingen voorkomen. Dan weet u ook gelijk dat alleen prijs slechts één klein onderdeel is van uw aanbieding. 

Onderdelen als voorwaarden, schade sturing, nieuwwaarderegelingen, snelheid in processen en vooral uw kennis zijn minstens zo belangrijk. Het is handig als u hiervoor hulpmiddelen kunt inzetten zoals kennisdatabanken of vergelijkingssoftware. U kunt dan op een praktische en efficiënte manier de gewenste waarde toevoegen aan uw persoonlijk advies. Rolls kan u hierbij helpen en maakt snel uw gehele markt inzichtelijk. Zowel bij beheer, service als bij acquisitie. Rolls is niet voor niets al ruim 30 jaar marktleider en maakt het verschil in vergelijken.” 

De presentatie van de expertsessie ‘Meerwaarde in advies over particuliere schade’ tref je hier. 

Categorien: Evenementen Schade