Uitnodiging Jong Management: dieper ingaan op cyberrisico’s

Nieuws
geplaatst op 25-7-2019  

Op donderdag 17 oktober organiseert Jong Management de 3e en laatste bijeenkomst van dit jaar. Tijdens deze bijeenkomst zullen de jonge Adfiz-leden het met elkaar hebben over cyberrisico’s. Hoe minimaliseer je de kans dat je zelf getroffen wordt door een cyberaanval? Hoe zorg je ervoor dat de schade – mocht je toch gehackt worden – beperkt blijft? En: welke stappen moet je zetten na een cyberaanval? 

Ook het adviseren over hoe om te gaan met cyberrisico’s staat op de bespreekagenda. Cyberrisico's vormen namelijk ook een gevaar voor je klanten, zowel particulieren als bedrijven en organisaties. Steeds meer verzekeraars spelen hierop in en komen met cyberpolissen.  

Heb je interesse om deze bijeenkomst bij te wonen? Meld je dan aan. De exacte locatie en inhoud van het programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Wil je alvast lezen wat we eerder over dit onderwerp schreven? Bezoek dan ons kennisdossier Cyber. 

Jong Management     
Jong Management is hét onderdeel van de vereniging voor jonge managers en toekomstige managers tot 40 jaar. Jong Management organiseert bijeenkomsten om kennis over ondernemerschap en management op te doen en te sparren met gelijkgestemden.     

Meer informatie of op de hoogte blijven? Neem dan contact met op Martin Holleman (m.holleman@adfiz.nl).

Categorien: Vereniging