Nog deelnemers nodig voor doorgang MKB Phishingtest

Nieuws
geplaatst op 16-12-2019  

Onderzoek en politiecijfers laten zien dat cybercriminaliteit blijft stijgen. Met name Phishing wordt door cybercriminelen gebruikt om “binnen” te komen of data te ontfutselen. Meestal merkt de ondernemer niet veel van het incident, totdat […]  Lees het verhaal van een garagehouder en dierenspeciaalzaak: https://www.rpcnh.nl/nieuws/nieuws-item/ik-heb-gehuild-alles-was-weg/

Eerder wezen we je al op de mogelijkheid om gratis te testen hoe goed jouw organisatie voorbereid is op phishing e-mails. Een groot deel van het MKB lijkt zich, ondanks de schrijnende verhalen, nog onvoldoende bewust te zijn van de risico’s. Daarom is de Phishing test zo belangrijk. Er zijn nog meer deelnemers nodig om de test door te laten gaan. 0e inschrijving is verlengd. Je kunt het aanbod ook delen met je klanten.

>> aanmelden voor de gratis test 

De phishing test is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat samen met RPC NH (Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord- Holland), CCV en PVO. Met de test willen zij de risico’s beter in beeld krijgen en de risicocommunicatie beter afstemmen op de doelgroepen.

Met de test wordt een aanval gesimuleerd. Samen met je medewerkers kun je dan bekijken of jullie tegen phishing e-mails bestand zijn. De test is gericht op bedrijven met minimaal 8 en maximaal 250 medewerkers met een zakelijk e-mailadres.

>> aanmelden voor de gratis test 

Wil je meer weten over cyberrisico’s en hoe jij en je klanten zich daartegen kunnen beschermen? Bezoek dan ons kennisdossier Cyberrisico’s. 

Categorien: Cyberrisk