Nieuw ledenvoordeel: data privacy assessment van DPO Consultancy

Nieuw ledenvoordeel: data privacy assessment van DPO Consultancy

Aan ons overzicht met alle ledenvoordelen waarvan jij als Adfiz-lid kunt profiteren, hebben we vandaag de data privacy assessment van DPO Consultancy toegevoegd. 

De aandacht voor privacy neemt toe en de wet- en regelgeving op dit gebied is complex. De uitdaging is om privacy en dataprotectie niet te zien als een verplichting, maar als een onderscheidende factor. Dat is waar DPO Consultancy je bij kan ondersteunen. De consultants van DPO Consultancy helpen je om data privacy onderdeel te maken van je bedrijfs-DNA door mensen van de juiste kennis te voorzien, processen goed in te richten en organisatorisch alles tot in de puntjes te regelen.

Voldoen aan alle wettelijke vereisten en richtlijnen op het gebied van privacy is echter geen eenmalig project, maar een permanent proces. DPO Consultancy begeleidt je bij iedere stap van die reis. Die reis begint met een data privacy assessment. Alleen als je weet waar je staat, wordt duidelijk wat er nodig is aan maatregelen. Tijdens een assessment wordt grondig getoetst in welke mate jouw organisatie aan de eisen van de AVG voldoet.

>> Klik hier om naar het ledenvoordeel te gaan.