Korting op data privacy assessment

De aandacht voor privacy neemt toe en de wet- en regelgeving op dit gebied is complex. De uitdaging is om privacy en dataprotectie niet te zien als een verplichting, maar als een onderscheidende factor. Dat is waar DPO Consultancy je bij kan ondersteunen. De consultants van DPO Consultancy helpen je om data privacy onderdeel te maken van je bedrijfs-DNA door mensen van de juiste kennis te voorzien, processen goed in te richten en organisatorisch alles tot in de puntjes te regelen.

Voldoen aan alle wettelijke vereisten en richtlijnen op het gebied van privacy is echter geen eenmalig project, maar een permanent proces. DPO Consultancy begeleidt je bij iedere stap van die reis. Die reis begint met een data privacy assessment. Alleen als je weet waar je staat, wordt duidelijk wat er nodig is aan maatregelen. Tijdens een assessment wordt grondig getoetst in welke mate jouw organisatie aan de eisen van de AVG voldoet.

Ledenvoordeel

Wil je weten waar jouw organisatie staat? Als Adfiz lid kan je een data privacy assessment t.w.v. € 3.000,- doen voor € 1.995,-. Ben je hierin geïnteresseerd? Neem dan contact op met DPO Consultancy per telefoonnummer: 085-0711080 of per e-mail: info@dpoconsultancy.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van DPO Consultancy.