Minicursus 2 Cyberveiligheid – Werk samen aan online veiligheid

Nieuws
geplaatst op 9-8-2017  

Veilig Zakelijk Internetten is een must voor iedere adviseur. Om je handvatten te bieden voor veilig internetten, doet Adfiz mee aan de pilot ‘Veilig Zakelijk Internetten’ van MKB-Nederland en VNO-NCW. Ook is er een Magazine Veilig Zakelijk Internetten verschenen. Hierin vind je achtergronden over cybersecurity, tips en trucs om te voorkomen dat je zelf slachtoffer wordt van cybercriminaliteit en handvatten om direct met veilig internetten aan de slag te gaan. Deze keer aandacht voor de minicursus ‘Werk samen aan online veiligheid’.

Samenwerking sleutel tot succes

Werken er meerdere mensen binnen je bedrijf, dan zul je met elkaar moeten samenwerken om veilig te internetten. Je collega’s moeten de kennis en vaardigheden hebben om veilig te e-mailen en te surfen. En toegang, wachtwoorden en bestanden moeten veilig worden opgeslagen. Helaas is dit vaak nog niet goed geregeld. Dat maakt het voor de cybercrimineel makkelijker om toegang tot je bedrijfsnetwerk te krijgen. 

Pak de regie

Om als ondernemer de regie te kunnen voeren, moet je overzicht en enige kennis hebben. Als je dat hebt, kun je lijnen uitzetten. De minicursus ‘Werk samen aan online veiligheid’ helpt je daar bij. In 6 blokken word je geleid langs de belangrijkste onderwerpen en krijg je praktische info. Tussendoor stellen we je vragen waarmee we aan het eind feedback kunnen geven over waar je staat.

Klik hier om direct met de minicursus te starten.

 

 

Categorien: Cyberrisk Fintech