LiveAdvize van start op MissetHoreca

Nieuws
geplaatst op 18-6-2019  

Eind vorig jaar kondigden we aan dat we als branchevereniging meer kennis gaan opdoen over innovaties. Een van de pilots waaraan we met een aantal leden meedoen gaat om ecosystemen en platformen. We werken daarvoor samen met LiveAdvize dat een nieuw digitaal contactplatform voor ondernemers heeft ontwikkeld. Een zestal leden adviseert en test al een aantal maanden mee. Sinds vandaag is LiveAdvize online (www.liveadvize.nl) en beschikbaar via ondernemersplatform MissetHoreca. Andere ondernemersplatformen volgen.

Op LiveAdvize.nl en op de websites waarmee LiveAdvize samenwerkt kunnen ondernemers laagdrempelig hun vragen stellen via een online chatservice. LiveAdvize maakt automatisch de match met de adviseur met de best passende expertise. Daarnaast kunnen ondernemers de LiveAdvize-gids raadplegen om zelf een adviseur naar keuze te benaderen.

LiveAdvize werkt aan een breed en dekkend aanbod van adviseurs op alle voor ondernemers relevante adviesgebieden, van verzekeringen tot juridische en fiscale vraagstukken en van HR--vraagstukken tot bedrijfsfinanciering. In nauwe samenwerking met uitgeverij Vakmedianet wordt LiveAdvize komend jaar in acht Vakmedianet-websites co-branded geïntegreerd – waaronder missethoreca.nl en cobouw.nl. Daarmee heeft LiveAdvize naar verwachting eind 2019 gericht bereik gerealiseerd onder 400.000 ondernemers.

Sinds eind november denken en doen leden van Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs, mee in een pilot met LiveAdvize. Peter Ramaker van Financieel Adviesburo Peramaker is vanaf de start betrokken. “Het is goed om als Adfiz leden dit soort initiatieven actief te omarmen en een kans te geven. Na een interessante test-periode is de inregeling gereed. De praktijk mag zich nu gaan bewijzen.”

Peter Dirks van Midden Brabant Advies gaat er de komende maanden actief mee aan de slag: “De organisatie van LiveAdvize kent enthousiaste mensen met een heldere visie en een enorme drive om van het project een succes te maken. Na veel testen en bijschaven staat er nu een heel mooi platform, wat ons als financieel adviseur voor het MKB kan ondersteunen in het leggen van contacten met ondernemers die een adviesvraag hebben.”

De bij de pilot betrokken Adfiz-leden blijven de komende zes maanden actief betrokken bij de doorontwikkeling. Meer informatie vind je op https://www.liveadvize.nl/ of in deze uitleganimatie http://platform.vixyvideo.com/tiny/z4lws

Categorien: Innovatie