Leergang Actief klantbeheer van Helder Beheerd nu ook online

Leergang Actief klantbeheer van Helder Beheerd nu ook online

Sinds enkele jaren biedt Helder Beheer de leergang Actief klantbeheer aan met ledenvoordeel. Tijdens deze opleiding ga je aan de slag met het daadwerkelijk vormgeven van actief klantbeheer binnen je kantoor. De opleiding is nu ook online te volgen. 

>> naar het ledenvoordeel  

In de leergang Actief klantbeheer word je op weg geholpen met het stellen van doelen, het vertalen in werkwijzen (processen), het toepassen in software (de Nationale Hypotheekbond) en het samen beter worden door continu te verbeteren. De leergang wordt thematisch aangepakt, zodat je direct met actuele dossiers aan de slag kan. Denk daarbij aan einde rentevastperiode, de topopslag op hypotheken en aflossingsvrije hypotheken. 

Meer informatie 
Wil je meer weten over de opleiding? Neem dan contact op met Peter Wormskamp via 06 – 50 66 66 56 of met Dirk van Haarlem via 06 – 12 80 48 47. Mailen kan via info@helderbeheerd.nl. Meer weten over actief klantbeheer? Bezoek dan ons kennisportaal Actief klantbeheer. Je vindt hier modelovereenkomsten en –teksten, een handige checklist en diverse ledenvoordelen, onder andere voor software van de Hypotheekbond en FinRust.