Expertsessies tijdens Online Adfiz platformbijeenkomst

Nieuws
geplaatst op 12-4-2021  

Aanstaande woensdag, 14 april, zal de tweede Online Adfiz Platformbijeenkomst plaatsvinden. Eén onderdeel van deze middag zijn de welbekende expertsessies. In een half uurtje word je bijgepraat over actuele onderwerpen. Zo hebben we eerder gedeeld dat er een sessie zal zijn over zonnepanelen en hoe deze op bedrijfspanden wél verzekerbaar zijn en een sessie over wat de groeiende jurisprudentie over zorgplicht betekent voor jouw advies.

Daarnaast hebben we nog twee interessante sessies voor jou op de planning staan:

Arbeidsrechtelijke gevolgen van de coronacrisis – verbeter je kennis over bedrijfseconomisch ontslag

De coronacrisis hakt er flink in. En hoewel veel werkgevers alle zeilen bijzetten om hun bedrijf draaiende te houden, is de verwachting dat ondernemers de komende tijd nog wel wat klappen te verduren krijgen. Klappen die in sommige gevallen zullen leiden tot afscheid moeten nemen van een of meerdere medewerkers.

Sandra Bonestroo - van Zon is expert-jurist arbeidsrecht bij ARAG en helpt veel van deze mensen om er zo goed mogelijk uit te komen. Tijdens deze expertsessie vertelt Sandra meer over bedrijfseconomisch ontslag, en wat dit betekent voor zowel uw ondernemende als uw particuliere klant en welke rol de ARAG jurist heeft om deze klanten te helpen.

Kwaliteit digitale aanlevering van documenten verbeteren.

Ben jij bezig met innovatie en automatiserings-, en digitaliseringsvraagstukken? Dan is deze expertsessie voor jou. Met inmiddels ruim 9 miljoen document-berichten per jaar, zien we een duidelijke groei van de digitale aanlevering van documenten. Hoewel het volume van de digitale aanlevering gestaag toeneemt, is er gelijktijdig een toenemende zorg rond de kwaliteit van de aangeleverde berichten. Het doel is binnen onze sector tot een landschap van toepassingen te komen waarbij digitaal koppelen vanzelfsprekend is. Dit levert naast grote besparingen in arbeid en kwaliteit in klantdossiers, een substantiële verruiming van de ruimte voor innovatie binnen de keten. Helaas kost het nu vaak nog veel tijd om documenten en berichten goed in te regelen.

In samenwerking met Adfiz zal SIVI de kwaliteit rond de afhandeling van document-berichten gedurende 2021 monitoren. Zo krijg je inzicht in de knelpunten en het tempo waarmee deze worden opgelost. Herman Lenferink van SIVI zal hier tijdens de expertsessie toelichting op geven. SIVI heeft een cruciale rol binnen de ketenefficiency en is dé partij als het gaat om het ontwikkelen van standaarden voor digitaal zakendoen. Na deze sessie weet je precies wat er speelt op dit gebied.

Aanmelden

Benieuwd geworden naar één of meer van de deze sessies? Meld je dan vooral aan voor de Online Adfiz Platformbijeenkomst, dan ontvang je van ons de link naar het platform. Het programma start woensdag om 14.00 uur.

>> Klik hier om aan te melden.

Categorien: Vereniging