Expertsessie zonnepanelen tijdens Online Adfiz Platformbijeenkomst

Nieuws
geplaatst op 29-3-2021  

Dat het verzekeren van zonnepanelen lastig is, is niets nieuws. De minister is er zich bewust van, verzekeraars verklaren hoe het zover heeft kunnen komen en de media schrijft erover. Kortom: consensus alom. Maar hoe keren we het tij? Wat is er nodig om zonnepanelen wél te kunnen verzekeren? Het antwoord daarop hoor je in onze expertsessie zonnepanelen tijdens de tweede online Adfiz Platformbijeenkomst. 

Risicodeskundige Jurjen Burghgraef legt tijdens de expertsessie uit hoe hij te werk gaat om ervoor te zorgen dat daken waarop zonnepanelen worden geplaatst, wél verzekerbaar kunnen zijn. Bijvoorbeeld door tijdig bouwtekeningen van het pand op te vragen en deze, samen met de plannen van de installateur, door te nemen met de verzekeraar. Verder zal hij vertellen over veel voorkomende discussiepunten, zoals het gebruikte isolatiemateriaal, hoe daarmee om te gaan, welke alternatieven er zijn en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker deel aan deze expertsessie tijdens de Online Adfiz Platformbijeenkomst op 14 april.

Klik hier voor aanmelden en meer informatie.

Categorien: Vereniging