Elkaar ontmoeten en kennisdelen geven wij een extra dimensie - Kom naar het Adfiz Najaarsevent

Elkaar ontmoeten en kennisdelen geven wij een extra dimensie - Kom naar het Adfiz Najaarsevent

Op woensdag 20 september organiseren wij het Adfiz Najaarsevent, de opvolger van het Particulier Platform en het Zakelijke Platform. Elkaar ontmoeten en kennisdelen geven wij een extra dimensie door alle specialismes bijeen te brengen. Zo kun je in één dag kennis ophalen van beide segmenten. Maar je kunt ook kiezen!

De dag bestaat uit drie delen: de ochtend is voor de particulier adviseurs, de middag is voor de zakelijke adviseurs. En tussen de dagdelen is een algemeen plenair programma met de Prinsjesdag update van Lindenhaeghe en een keynote van Marieke Blom, hoofdeconoom van ING.

>> Direct aanmelden

Interactieve expertsessies met praktijkcases

In de expertsessies brengen we theorie en praktijk samen. In iedere sessie spreken een externe expert en een Adfiz-lid met een bijzondere praktijkervaring over het onderwerp. Zij delen hun verhaal en staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Dit kun je verwachten:

Particulier
  • Duurzaamheid – De afgelopen winter was de hoge gasprijs aanleiding voor veel particulieren om na te denken over verduurzaming van de woning. Hoe kun je als financieel adviseur helpen bij het verduurzamen van woningen? Wat is je rol en hoe ver kan die gaan?
  • Actief Klantbeheer – Actief klantbeheer staat al jaren hoog op vrijwel iedere ondernemersagenda, maar hoe geef je het duurzaam rendabel vorm. AI en digitalisering spelen daarbij zeker een rol. Je gaat in gesprek met partijen die hiermee in de praktijk al ruime positieve ervaring hebben opgedaan.
  • Actieve Transparantie – De wetgeving is nog steeds niet definitief, maar actieve transparantie van provisie en dienstverlening komt eraan. En Adfiz heeft een omvangrijk implementatieprogramma in de steigers staan. We kijken hierop vooruit, geven je de eerste tips, do’s en don’ts en spreken adviseurs die al ervaren hebben hoe klanten op transparantie reageren.
Zakelijk
  • Financieel Fit – Werkgevers worden zich steeds bewuster van de waarde van financieel fitte medewerkers. Welke kansen liggen hier voor jou als adviseur, wat kun je werkgevers aanbieden en hoe wordt daarop gereageerd? We spreken een adviseur en zijn klant over hoe zij financieel fit gesprekken aanpakken.
  • Cyber – De zorgen over cyberrisico’s worden ieder jaar groter, en toch blijft het vaak complexe technische materie. Onbekend maakt onbemind, maar met de juiste basiskennis en ervaring kun je bewezen succes boeken bij ondernemers. Een sessie vol lessen uit de praktijk.
  • Pensioen – De Wtp is een feit en de transitieperiode is begonnen. In deze sessie gaan we in op wat er op je af komt als pensioenadviseur, hoe je je weg vindt door het woud aan informatie en welke stappen je wanneer moet maken.

Programma

09.30 – 10.00 uur: Ontvangst deelnemers op ‘netwerkplein’
10.00 – 12.00 uur: Blok Particulier
12.00 – 13.00 uur: Lunch op ‘netwerkplein’
13.00 – 14.00 uur: Blok Algemeen
14.00 – 14.30 uur: Pauze op ‘netwerkplein’
14.30 – 16.30 uur: Blok Zakelijk
16.30 – 20.00 uur: Borrel en buffet op ‘netwerkplein’

>> Direct aanmelden

We zien je graag op woensdag 20 september bij InnStyle in Maarssen.