Doe mee aan deel 3 van het BVO over kosten

Nieuws
geplaatst op 30-11-2020  

DFO is gestart met deel 3 van het bedrijfsvergelijkend kerncijferonderzoek. Dit derde deel focust op de kosten van advieskantoren.

Met het kerncijferonderzoek willen DFO en Adfiz mogelijk maken dat er weer betrouwbare kerncijfers over financieel advieskantoren beschikbaar komen. Dit deelonderzoek spitst zich toe op o.a. de omvang en ontwikkeling van kosten, verdeling van kosten, inkoop en uitbesteding. Bij deelname krijg je een persoonlijke terugkoppeling

>> DIRECT MEEDOEN

Wat levert deelname je op?

  • Inzicht in hoe je kantoor presteert ten opzichte van vergelijkbare andere kantoren
  • Korting op de rapportage van ieder deelonderzoek (3 dit jaar)

Adfiz steunt kerncijfer initiatief

Adfiz werkt sinds 2016 samen met bureau DFO voor de nieuwjaarspeiling om daarmee weer te beschikken over een betrouwbare thermometer als het gaat om de economische ontwikkelingen in de bedrijfstak. De volgende stap is een set aan bedrijfsvergelijkende kerncijfers. Deze enquête van bureau DFO is de derde uit een serie van drie enquêtes om dit mogelijk te maken. Het eerste onderzoek ging over de inkomsten van het kantoor. Het tweede onderzoek ging over de medewerkers van de kantoren.   

Adfiz steunt dit initiatief omdat het belangrijk is voor ondernemers te kunnen beschikken over goede benchmark-informatie. Het onderzoek past in het traject dat we vorig jaar zijn gestart met de publicatie van Advies in Cijfers om over meer branchecijfers te beschikken.

>> DIRECT MEEDOEN

 

Categorien: Ondernemen