Bekijk het uiterst succesvolle webinar ‘De kunst van het witwassen’ terug

Nieuws
geplaatst op 7-7-2020  

Vorige week hebben Lindenhaeghe en ICP (International Compliance Partners) in samenwerking met Adfiz een webinar verzorgd met als thema ‘De kunst van het witwassen’. Het webinar is erg goed ontvangen en de actuele onderwerpen spraken veel adviseurs aan. Was je niet in de gelegenheid om het webinar live bij te wonen? Dan kun je het vanaf nu terugkijken.  

>> bekijk het webinar terug 

Als het gaat om financieel-economische criminaliteit vervult de financiële sector een poortwachtersrol. Samen bewaken we de integriteit van de sector. De aangescherpte wet- en regelgeving - denk aan de Wwft en de Sanctiewet - stelt ons op dat gebied soms voor uitdagingen. Zo moet je als financieel adviseur je klantenkring scherper screenen en dat kan confronterend zijn. Niet alleen vraagt het kennis en expertise, het staat gevoelsmatig ook haaks op de klantvriendelijkheid die je als professional nastreeft. Hoe je daarin de juiste balans kunt vinden, waar je op moet letten en welke signalen je niet kan en mag negeren, staat centraal in het webinar ‘De kunst van het witwassen’.  

David Zwarts neemt je namens ICP mee in de fascinerende wereld van CDD (Customer Due Diligence) en KYC (Know Your Customer). Aan de hand van een aantal interessante en sprekende voorbeelden legt hij uit hoe jij als financieel professional hier in de praktijk mee om kunt gaan. 

>> bekijk het webinar terug 

>> naar de powerpointpresentatie 

>> naar de opleidingen en trainingen van Lindenhaeghe op het gebied van CDD/KYC  

>> naar de website van ICP 

>> naar ons kennisdossier Sanctiewetgeving en witwassen  

Categorien: Sanctiewet en Wwft