Aandachtig Europees gehoor voor Werkprogramma Duurzame Ontwikkeling

Aandachtig Europees gehoor voor Werkprogramma Duurzame Ontwikkeling

Vorige week hebben we in Madrid tijdens de Annual Meeting van onze Europese koepelorganisatie Bipar het Adfiz Werkprogramma Duurzame Ontwikkeling gepresenteerd. De Europese collega’s waren zeer geïnteresseerd in de presentatie door Ludger de Bruijn.

Sinds begin dit jaar rollen we stap voor stap het Adfiz Werkprogramma Duurzame Ontwikkeling uit. Onze Europese koepelorganisatie Bipar heeft ons gevraagd het programma ook aan de collega’s in Europa te presenteren. Afgelopen week was die presentatie en het was een succes. De voorbeelden en lessen van ons ontwikkeltraject met Adfiz-leden in de commissie Duurzame Ontwikkelingen namen gretig aftrek. Het programma is nu ook in Engels te downloaden in het Kennisportaal Duurzame Ontwikkeling.

Na de presentatie werden onderling ervaringen gedeeld. Ook dit geeft invulling aan de gedachte duurzaam samenwerken. Na de presentatie hebben we al diverse best practices van andere Europese brancheverenigingen ontvangen. Deze worden meegenomen in ons eigen programma, en zullen we waar relevant delen met jullie via ledenberichten en in het kennisportaal.