Week van het geld opnieuw een groot succes!

Evenementen
geplaatst op 3-4-2019  

De eerste reacties van deelnemende leden aan de week van het geld zijn zeer positief. Het enthousiasme komt vooral door de mondigheid van de kinderen, ze waren zeer geïnteresseerd en stelden veel vragen waardoor de les voor de tijdelijke leraren een aangename verrassing bleek! Een greep uit de online en offline reacties: 

"Ik geef dit jaar voor de 4e keer les en iedere keer is het leuk om de reacties te zien! Vragen gaan vaak de diepte in waardoor je steeds verrast wordt. 'Als je een levensverzekering kan afsluiten, waarom overlijden mensen dan?', is een vraag die me altijd bij zal blijven. De quiz is een groot succes en voegt echt wat toe aan de geldles." - Marjan Reidinga (Huizing Totaal Advies)

“Mijn collega en ik gaven vanochtend een hele leuke gastles: “fix your risk”, aan groep 8! De kinderen stelden veel goede vragen, zoals: “welk bedrag krijg je terug als je telefoon valt/stuk gaat en wat gebeurt er als een auto of iets anders weer wordt teruggevonden terwijl je al geld hebt gehad? - Paul-Jan van Rooijen (Meijers)

Schouten Zekerheid deelden hun ervaring via LinkedIn:

Vorige week gaven Adfiz-leden en een aantal medewerkers geldles op verschillende scholen, in totaal gaat het om 34 lessen. Vooral de gastles fix your risk voor de bovenbouw, sloeg aan, volgend jaar hopen we nog meer lessen te verzorgen en steeds meer kinderen wijzer in geldzaken te maken! 

Ben je benieuwd naar de week van het geld en wat het geven van een les inhoudt en het nut hiervan? Bekijk dan de volgende video!