Veel te doen over pensioen – Expertsessie Zakelijk Platform 19 september

Nieuws
geplaatst op 5-9-2018  

Gelukkig is pensioen geen onverzekerbaar risico, maar het is wel een onderwerp waar veel over te doen is. Het kabinet, vakbonden en werkgevers onderhandelen al een half jaar achter gesloten deuren over een nieuw pensioenakkoord. Naar verwachting moet één en ander voor Prinsjesdag helder zijn. Tijdens de Expertsessie op het Zakelijk Platform op woensdag 19 september word je bijgepraat over ontwikkelingen op pensioenvlak. 

Aanmelden voor het Zakelijk Platform >> 

 
Tijdens de expertsessie Pensioen wordt stil gestaan bij het pensioenakkoord dat in de maak is. Verder bespreken Mart Vreven (commercieel directeur Employee Benefits Allianz Nederland) en Bram Overbeek (manager Products & Markets Life & Income Allianz Nederland) vijf belangrijke thema’s die impact hebben op de pensioenbranche, de adviseur en diens klanten: consolidatie en schaalvergroting, de integratie van de opbouw- en uitkeringsfase, robo-advies, de nieuwe AFM-leidraad en de veranderende rol van adviseur en werkgever.  

Enkele vragen die de revue zullen passeren: Wordt de pensioendeelnemer de nieuwe klant? En zo ja, wat wordt het verdienmodel? Hoe krijgen we de pensioendeelnemer geactiveerd en hoe helpt technologie daarbij?  Want nog steeds verdiepen veel te weinig Nederlanders zich in hun oudedagsvoorziening. En wordt er wel gesproken van een algehele “pensioenbewusteloosheid”.  

Zakelijk Platform 
Ben je actief op de zakelijke markt, dan is het Zakelijk Platform hét platform voor jou.  Elkaar ontmoeten en kennis delen zijn de belangrijkste doelen. Het volgende Zakelijk Platform vindt plaats op woensdag 19 september 2018. Meer lezen >  

Uiterlijk een week voor het Zakelijk Platform ontvang je de aanmeldlink voor de expertsessies.  

Categorien: Pensioenen Evenementen