Uitnodiging Zakelijk Platform Adfiz

Evenementen
geplaatst op 14-7-2017  

De zomervakanties staan weer voor de boeg. Hét moment om terug te kijken op het afgelopen half jaar en plannen te smeden voor de toekomst. En om bij te komen uiteraard. Bijvoorbeeld om woensdag 20 september uitgerust deel te kunnen nemen aan het vierde Zakelijk Platform.

Het Zakelijk Platform is hét platform voor leden die actief zijn in de zakelijke markt. Hoewel de vorige edities al een groot succes waren, is het onze ambitie om dat dit jaar te overtreffen. Als thema voor het vierde Zakelijk Platform hebben we gekozen voor Insurtech. We behandelen dit thema plenair tijdens een discussie. Vooraf luisteren we naar enkele visies. Zo zal Paul Carty, Chairman EU Standing Commity BIPAR de Europese ontwikkelingen schetsen en verwoordt Sjaak Schouteren, Manager Cyber Risk Solution van AON, de visie van de adviseur.

Verdieping

Na het plenaire deel is er ruimte voor verdieping. We hebben drie expertsessies georganiseerd op het gebied van:

  • Pensioen: Dit najaar is er weer veel werk aan de winkel; opnieuw wordt de pensioenrichtleeftijd verhoogd (per 1 januari van 67 naar 68 jaar). In hoeverre moeten pensioenregelingen hierop worden aangepast en hoe kan dit op de beste manier? Maar vooral, hoe kun je nu voor een volgende keer jezelf een hoop werk besparen?
  • Zorg/Inkomen: Sinds 1 februari geldt de Gedragscode Onafhankelijk Collectief Zorgadvies. Tijdens deze expertsessie aandacht voor de wijze waarop je hier mee om kunt gaan in het commerciële seizoen.
  • Risicomanagement: De praktijk leert dat er veel wordt ‘gestunt’ met bedrijfsschadeverzekeringen. En dat er in circa 50% van de schadegevallen sprake is van het ontoereikend zijn van de bedrijfsschadedekkingen. Waar moet je op letten?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor het Zakelijk Platform? Dat kan heel eenvoudig via de evenementenpagina. Na aanmelding ontvang je direct een bevestiging en enkele dagen later ontvang je een uitnodiging om je in te schrijven voor een expertsessie. Zorg dat je je vóór maandag 4 september aanmeldt, zodat we bij de organisatie van dit evenement weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen. Je collega’s zijn ook van harte welkom. Niet-leden kunnen contact opnemen met Sonja Demarteau of Loes Tuinstra via telefoonnummer 033-464 34 64. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@adfiz.nl.  

Tot slot

Het Zakelijk Platform vindt plaats op woensdag 20 september van 13u tot 19u bij Inn Style in Maarssen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sonja Demarteau of Loes Tuinstra via telefoonnummer 033-464 34 64. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@adfiz.nl.

Categorien: Vereniging