Uitnodiging: volgende Jong Management bijeenkomst op 1 december

Uitnodiging: volgende Jong Management bijeenkomst op 1 december

Op 1 december 2022 staat de volgende Jong Management bijeenkomst op de planning. Deze bijeenkomst draait uiteraard om het ontmoeten van vak- en leeftijdsgenoten, het uitwisselen van ervaringen en een hoop gezelligheid. Zoals gewoonlijk zal de middag ook in het teken staan van een thema, dit keer: ‘belemmerende overtuigingen’.

Wij nodigen een deskundige uit op dit gebied en tijdens een interactieve workshop zullen we vragen als deze (en meer) behandelen; ‘Wat zijn redenen dat je een product of dienst niet verkoopt of aanbiedt?’ en ‘Zijn er belemmerende overtuigingen die je hiervan weerhouden? Overtuigingen die je wellicht tegen houden te groeien, zowel persoonlijk als binnen je organisatie. Hoe herken ik belemmerende overtuigingen, hoe kan ik ze ombuigen en wat levert het op? ’

We sluiten de middag af met een borrel en voor de geïnteresseerden wordt aansluitend een diner georganiseerd.

De bijeenkomst vindt plaatst bij ‘Soesterdal’, een modern paviljoen op een historische plek aan de voormalige vliegbasis Soesterberg.

>> Klik hier om je aan te melden

Jong Management?

Jong Management is hét onderdeel van de vereniging voor jonge managers en toekomstige managers tot 40 jaar. Bijeenkomsten om kennis over ondernemerschap en management op te doen en te sparren met gelijkgestemden.

Ken je jonge managers voor wie dit mogelijk ook interessant is? Stuur de link naar dit evenement gerust door!