Uitnodiging Symposium ‘Naar meervoudige waarde van financieel en fiscaal advies’

Uitnodiging Symposium ‘Naar meervoudige waarde van financieel en fiscaal advies’

Op maandag 16 mei van 14.30 tot 18 uur organiseert het HAN lectoraat Sustainable Taks&Finance in Arnhem een symposium waar de eerste onderzoeksresultaten en de visie op de toekomst van financieel en fiscaal advies worden gepresenteerd door associate lector Fred de Jong. Je kunt je via onderstaande link aanmelden voor deze gratis bijeenkomst. 

>> aanmelden voor het symposium 

Duurzaamheid is een groot maatschappelijk thema. Burgers en bedrijven staan voor grote investeringen om de klimaatdoelstellingen te halen en om te voldoen aan de Sustainable Development Goals (SDG's). Om die duurzame doelen daadwerkelijk te halen, kunnen financieel en fiscaal adviseurs een belangrijke, aanjagende rol spelen. Door meervoudige waarde te creëren ontstaat bovendien ook voor de adviseur zelf een duurzaam businessmodel. Om de beroepsgroep (en de studenten die worden klaargestoomd voor het adviesvak) te helpen haar rol te pakken bij de verduurzamingstransitie, doet de HAN via het associate lectoraat Sustainable Finance & Tax onderzoek. 

Programma  

  • Welkom door Yvonne de Haan (lid College van Bestuur HAN) en Koos Wagensveld (lector Financial Control) 
  • Bijdrage Sandra Pellegrom (SDG coördinator Nederlandse overheid) over de SDG’s en de duurzame ambities voor Nederland 
  • Bijdrage MKB Nederland over de duurzaamheidstransitie in het MKB en de rol van de financiële sector hierbij 
  • Kenniscollege Fred de Jong over de duurzame toekomst van het financieel en fiscaal advies 
  • Plenaire interactie met Enno Wiertsema (directeur brancheorganisatie financieel adviseurs Adfiz), Martin Hommersom (bestuurslid Register Belastingadviseurs) en Sandra Pellegrom 
  • Netwerkborrel