Uit de Praktijk op het Zakelijk Platform: Vinden, Binden en Ontwikkeling van medewerkers. Hoe doet Veldsink dit?

Evenementen
geplaatst op 3-9-2019  

De 6e editie van het Zakelijk Platform staat in het teken van het werken met de juiste mensen. Hoe vinden we ze, hoe behouden we ze en hoe helpen we ze bij de ontwikkeling? Adfiz-lid Veldsink Groep heeft hier veel ervaring mee. Directeur Jeannette Veldsink en Hoofd P&O Kitty van den Biggelaar geven hun visie op dit onderwerp in dit bericht en nemen je mee naar de praktijk tijdens het plenaire gedeelte. 

Meer weten over het Zakelijk Platform of direct aanmelden? Volg de link >> 

De zoektocht naar nieuw personeel is voor Veldsink elke dag aan de orde. Logisch met meer dan 950 medewerkers. Maar ook de ontwikkeling van het zittend personeel staat hoog op de agenda. Deels omdat door overnames veel bestaande medewerkers nieuw kennismaken met het Veldsink-dna. Maar ook omdat professionele ontwikkeling belangrijker wordt gevonden dan de verplichte periodieke examens. Om hier invulling aan te geven bestaat zelfs een speciale Veldsink Academy. 

Uiteraard heeft niet ieder lid de omvang voor een aparte P&O-afdeling en een eigen Academy. De lessen die Veldsink dagelijks leert door haar omvang en activiteiten zijn echter zeer bruikbaar voor ieder kantoor. Op het Zakelijk Platform krijg je een leerzaam kijkje in de keuken tijdens het plenaire gedeelte. 

Benieuwd naar wat de aanpak van Veldsink kan betekenen voor jouw praktijk? Kom erachter op 18 september en meld je aan!