Tweede Kamerlid Evert-Jan Slootweg (CDA) op bezoek bij Veldsink in Nuenen

Nieuws
geplaatst op 19-10-2020  

Afgelopen vrijdag faciliteerden we weer een Ronde Tafelbijeenkomst. Deze keer met kamerlid Evert-Jan Slootweg. Vanwege de huidige omstandigheden m.b.t. het coronavirus vond de bijeenkomst digitaal plaatsBijeenkomsten als deze zijn van belang om kamerleden op de hoogte te brengen van actuele vraagstukken in de adviespraktijk. Tegelijk laten we zo zien hoe groot de diversiteit aan advieskantoren is 

Aan de orde kwam ondermeer het belang van lokale aanwezigheid en goede ondersteuning in de keten. Met een uitgebreid netwerk aan kantoren in de regio is de Veldsink Adviesgroep lokaal en fysiek aanwezig en biedt haar klanten daarmee laagdrempelig toegang tot advies. Tegelijk heeft Veldsink de expertise en de capaciteit in huis om zaken op maat te ontwikkelen en daardoor flexibel in te spelen op klantbehoeftes. Die nabijheid bij de klant onderscheidt Veldsink van grote institutionele partijen.  

Diverse andere actuele onderwerpen kwamen ook aan bod, zoals de toenemende verschraling in de zakelijke markt en de eenzijdige focus vanuit de politiek op transparantie. Puur prijs transparantie leidt tot een uitkleding van dienstverlening, gaat ten koste van de waardevolle innovatie in de keten en is per saldo slecht voor met name de kwetsbare klanten. Wij zullen deze waardevolle bijeenkomsten tussen lede en kamerleden, maar ook met ambtenaren en andere relevante stakeholders, blijven faciliteren. De waarde van dit soort bijeenkomsten voor de beeldvorming van advies kan namelijk niet worden onderschat.  

Categorien: Vereniging