Terugblik op inspiratiesessie Cybersecurity tijdens NJB

Terugblik op inspiratiesessie Cybersecurity tijdens NJB

Afgelopen donderdag organiseerden we de online variant van de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst: de Nieuwjaarsboodschap. De speech van onze voorzitter Roger van der Linden en de aansluitende inspiratiesessie Cybersecurity werd door ongeveer 200 leden en stakeholders bekeken. 

De speech die Roger voordroeg publiceerden we donderdag al en heeft ook uitgebreid aandacht gekregen in de diverse vakmedia (AM, VVP, Schade Magazine, InFinance, Risk&Business) met koppen als “onder huidig beleid zal financiële gezondheid verslechteren” en “eindelijk echt werk maken van vergroten financiële weerbaarheid”.  

Tijdens de inspiratiesessie ging Adfiz’ beleidsadviseur Martin Holleman in gesprek met Dick Vos (Adfiz bestuurslid en commercieel directeur van Veldhuis Advies) en Ramon van Ingen (cyberconsultant bij Micre). Dick vertelde dat hij ging nadenken over de cyberweerbaarheid van zijn bedrijf nadat hij in de media steeds vaker las over grote hacks die universiteiten en andere bedrijven platlegden. Samen met Ramon heeft hij een traject doorlopen om zijn bedrijf cyber weerbaarder te maken. Intussen heeft hij een samenwerkingsverband met Micre om ook klanten cyber weerbaarder te maken. En die klanten reageren daar enthousiast op. Sessie gemist en toch nieuwsgierig geworden naar hun ervaringen, tips en aanpak?

>> Bekijk dan hier de videoregistratie van deze inspiratiesessie.