Seminar Transparantie in Dienstverlening voorafgaand aan Nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuws
geplaatst op 18-12-2019  

Donderdag 9 januari organiseren we exclusief voor leden een seminar Transparantie in Dienstverlening. Het programma wordt een inspirerende mix van leren van praktijkervaringen, inzicht in wettelijke eisen en in menselijk gedrag. Daarnaast presenteren we enkele praktische modeldocumenten en andere tools voor het eigen advieskantoor. Het seminar is voorafgaand aan de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst in Spant! te Bussum.  

Nog niet aangemeld? Dat kan hier voor beide evenementen. 

Zoals bekend is de minister van Financiën al geruime tijd bezig met het vraagstuk hoe consumenten beter geïnformeerd kunnen worden over de kosten en inhoud van financiële dienstverlening. Wij nemen die uitdaging aan. Dit seminar is de aftrap van een jaar lang aandacht voor de waarde van financiële dienstverlening. 

Een belangrijke boodschap. Zeker in digitale tijden waarin slimme hulpjes worden ingezet om het regelen van een product steeds makkelijker te maken. En waarin datagedreven overzichten worden geboden met de bedoeling consumenten grip op hun financiën te geven. Jij weet dat er meer nodig is om een goede oplossing te realiseren en om van overzicht tot inzicht te komen. De volgende stap is om ook de consument die maar matig geïnteresseerd is om echt tijd en geld te investeren in zijn financiën hiervan te overtuigen 

In dit seminar brengen we regelgevende uitdagingen en commerciële kansen bij elkaar.  

Met bijdragen van o.a. hersenonderzoeker Victor Lamme en ondernemers in Financiële Dienstverlening Dennis Homan, Michael Mackaaij en Peter Wormskamp.  

Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst 

Het seminar is het voorprogramma van de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst, traditioneel de opening van het nieuwe verzekeringsjaar. Het thema van de NJB 2020 is ‘Vertrouwen leidt tot vertrouwen’. De NJB is ieder jaar opnieuw hét moment om met vertegenwoordigers van aanbieders, stakeholders en uiteraard collega-leden in gesprek te gaan.  

Programma  

14.30 uur Ontvangst leden 
15.00 uur Seminar Transparantie in dienstverlening  
16.30 uur Pauze 
17.00 – 20.00 uur Nieuwjaarsbijeenkomst + walking dinner 

Aanmelden 

Heb jij je nog niet aangemeld voor het seminar Transparantie in Dienstverlening en de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst? Meld je dan hier aan