Save the date: Week van het Geld van 27 tot en met 31 maart

Save the date: Week van het Geld van 27 tot en met 31 maart

In maart organiseert Wijzer in Geldzaken de Week van het Geld. Het thema van deze 12e editie van dit evenement is: Bedwing de bling. Net zoals in voorgaande jaren kun je je weer opgeven voor gastlessen. 

Tijdens de Week van het Geld worden jongeren geleerd hoe verstandig om te gaan met geld, hoe verleidingen te doorzien en hoe te dromen zonder in de problemen te komen. Want er lonken veel verleidingen voor jongeren en hoewel het niet erg is om er soms aan toe te geven, is het ook belangrijk om te weten wanneer ze te bedwingen om niet in financiële problemen te komen. 

Tijdens de Week van het Geld kun je een gastles geven voor basisschoolklassen. Daarvoor zijn verschillende onderwijspakketten en andere middelen ontwikkeld om op een pakkende manier aandacht te besteden aan leren omgaan met geld. Nieuw dit jaar is dat je ook een gastles kunt geven voor het mbo. Omdat dit toch heel wat anders is dan een gastles voor een basisschool, organiseert Wijzer in Geldzaken voor mbo-gastdocenten in spé een training waarin je de fijne kneepjes van het lesgeven op het mbo onder de knie krijgt én je wordt meegenomen in de inhoud van de les. Zo kom je goed beslagen ten ijs zodat je zelfverzekerd voor de klas kan staan. 

Binnenkort publiceren we meer informatie over het aanmelden voor gastlessen.