Save the date: online Adfiz Platformbijeenkomst 2020

Save the date: online Adfiz Platformbijeenkomst 2020

Als gevolg van de coronapandemie hebben we – eerder dit jaar – geen Particulier Platform kunnen organiseren. En aangezien het onzeker is hoe de situatie er in september eruitziet, hebben we besloten om ook het Zakelijk Platform – dat in het najaar stond gepland – niet in de vorm door te laten gaan zoals je die gewend bent. In de plaats daarvan organiseren we op 16 september een gecombineerd online event: de Adfiz Platformbijeenkomst 2020.

De online Adfiz Platformbijeenkomst 2020 is dus bedoeld voor bezoekers van zowel het Particulier als Zakelijk Platform. Hoe het er exact gaat uitzien; daar zijn we nu over aan het nadenken. Maar verwacht in ieder geval een sterk inhoudelijk en interactief programma waar we elkaar digitaal kunnen ontmoeten, inspireren en discussiëren over actuele thema’s. Denk dan aan:

  • een plenair programma, geleid door Mathijs Bouman (journalist, econoom en columnist bij Het Financieele Dagblad en regelmatig te gast bij Nieuwsuur en RTL Z).
  • diverse expertsessies met zowel een particuliere als zakelijke insteek. Zo zal onze Pensioencommissie een sessie verzorgen rondom het Pensioenakkoord en praten we je helemaal bij over de laatste stand van zaken in het dossier provisietransparantie.
  • een kennismarkt waar partners van Adfiz via film en live chat met de bezoekers in contact staan.

Gedurende de zomermaanden gaan we actief aan de slag met het vormgeven van dit event. Uiteraard houden we je regelmatig op de hoogte over de exacte invulling van het programma.

Aanmelden
Wil jij ook op een efficiënte, moderne en makkelijke manier én zonder reistijd kwijt te zijn dit event bijwonen? Jij en je collega’s kunnen zich nu al via ons extranet aanmelden voor dit online event.