Reisapp van De Goudse toegankelijk voor alle adviseurs

Reisapp van De Goudse toegankelijk voor alle adviseurs

De Goudse verzekeringen heeft recent een reisverzekering gelanceerd die gebaseerd is op een app. Door de app toegang te geven tot de locatie van de telefoon wordt opgemerkt wanneer de gebruiker in het buitenland is. Op dat moment wordt de reisverzekering automatisch geactiveerd. 

Consumenten kunnen deze reisverzekering alleen afsluiten via een adviseur. Op het moment van lancering was er echter slechts één adviseur opgenomen in de reisapp. Dit roept vragen op bij andere adviseurs. Bij navraag hoe dit zit heeft De Goudse aangegeven dat tijdens het ontwikkeltraject van De Goudse Reis App diverse adviseurs zijn benaderd om mee te praten over de ontwikkeling ervan en hun rol daarbij. Van alle benaderde intermediairs was er in eerste instantie slechts één geïnteresseerd om opgenomen te worden in de app.  

De Goudse erkent dat in de nieuwsbrief die verzonden is naar aanleiding van de lancering van de app explicieter had kunnen worden vermeld hoe intermediairs zich alsnog kunnen aanmelden voor vermelding in de app. De Goudse heeft dan ook aangegeven dat ze een nieuwe nieuwsbrief sturen aan de aangesloten intermediairs, waarin duidelijk wordt aangegeven hoe adviseurs in de app vermeld kunnen worden. Aanmelden kan overigens ook via je accountmanager van De Goudse of door een mailtje te sturen naar reisapp@goudse.com. Het duurt ongeveer een week voordat de aangemelde adviseur in de app zichtbaar is. Inmiddels hebben zich al meerdere adviseurs gemeld bij De Goudse om opgenomen te worden in de reisapp.