Presentatie Koffiebreak 'Hoe kan ik de nieuwe Advies in Cijfers in mijn kantoor gebruiken' online terug te lezen

Presentatie Koffiebreak 'Hoe kan ik de nieuwe Advies in Cijfers in mijn kantoor gebruiken' online terug te lezen

Tijdens de koffiebreak van dinsdag 31 oktober ging de samensteller van Advies in Cijfers Joerie van Looij in op de vraag hoe je Advies in Cijfers in jouw dagelijks werk kunt gebruiken. De presentatie kan je nu teruglezen in het webinar-archief.

Tijdens het eerste deel van de koffiebreak lieten we zien welke cijfers handig zijn als referentie of benchmark voor jouw eigen ondernemersvragen op het gebied van bijvoorbeeld arbeidsmarkt, omzetontwikkeling, digitalisering en verduurzaming. Daarna zoomden we tijdens het tweede deel in op 10 inzichten die je kunt gebruiken voor je eigen klantcommunicatie over bijvoorbeeld financieel fit, pensioen, beleggen of klimaatadaptatie. Onderzoeksuitkomsten gebruiken in artikelen op je website, klantbrieven en social media posts kan ook helpen klanten op neutrale toon te confronteren met hun eigen gedrag om ze zo in beweging te zetten.

Als voorbeeld hoe we eerder cijfers uit Advies in Cijfers vertaald hebben naar klantcommunicatie over de waarde van advies, wezen we de deelnemers ook op het kwartetspel 'Omdat je niet weet wat je niet weet'. Ook hieruit kan volop inspiratie gehaald worden voor klantcommunicatie.

Zowel de presentatie van de koffiebreak (met verwijzing naar de relevante pagina's uit Advies in Cijfers) als de online versie van het kwartetspel zijn terug te vinden in het webinar-archief. We hebben nog een aantal kwartetten op voorraad, mocht je een setje willen ontvangen, laat het dan weten via info@adfiz.nl.

>> Klik hier om naar het webinar-archief te gaan