Pensioen3daagse volgende week van start

Nieuws
geplaatst op 31-10-2019  

Dinsdag 5 november start de Pensioen3daagse 2019. Tijdens dit initiatief van onze partner Wijzer in Geldzaken (onderdeel van het Ministerie van Financiën) organiseren financiële dienstverleners en werkgevers gedurende drie dagen door heel het land activiteiten om het pensioenbewustzijn te vergroten. Onze online ‘zoek adviseur’- en ‘stel een vraag’-modules zijn onderdeel van de campagne van Wijzer in Geldzaken. Net zoals in voorgaande jaren roepen we alle leden op om tijdens de Pensioen3daagse de deuren te openen voor consumenten.  

>> aanmelden voor de Pensioen3daagse 

Door deel te nemen aan de Pensioen3daagse help je het pensioenbewustzijn onder consumenten te verhogen. Daarnaast is het een goede manier om de drempel tot advies te verlagen. Voor alle deelnemende kantoren heeft Wijzer in Geldzaken promotiemateriaal beschikbaar. Er is ook een online toolkit beschikbaar. 

Ook kun je je als deelnemende pensioenexpert aanmelden voor de pensioenhelpdesk van de Telegraaf. Consumenten kunnen bij de helpdesk terecht met vragen over hun pensioen. Samen met pensioenexperts uit de gehele financiële sector help je dan mee om per email klantvragen te beantwoorden. Interesse om deel te nemen aan de pensioenhelpdesk? Meld je dan hier aan. Wil je eerst meer weten over hoe zo’n dag op de helpdesk eruitziet, dan vind je hier meer informatie. 

Net zoals in voorgaande jaren kunnen consumenten hun pensioenvragen via de site van de Pensioen3daagse aan onze leden stellen. Hiervoor heeft onze vragenwidget een Wijzer in Geldzaken jas gekregen. Ook kunnen ze vragen stellen na het voltooien van de ‘Pensioentool’ van Wijzer in Geldzaken. Deze wordt ieder jaar minstens 80.000 keer ingevuld. Beantwoord deze 3 dagen dus ook consumentenvragen via ons klantenplatform Finfin van Adfiz.