Pensioen3daagse start over kleine twee weken

Pensioen3daagse start over kleine twee weken

Dinsdag 3 november start de Pensioen3daagse 2020. Tijdens dit initiatief van onze partner Wijzer in Geldzaken (onderdeel van het Ministerie van Financiën) organiseren financiële dienstverleners en werkgevers gedurende drie dagen door heel het land activiteiten om het pensioenbewustzijn te vergroten.  

Ook dit jaar zijn onze online ‘zoek adviseur’- en ‘stel een vraag’-modules weer onderdeel van de campagne van Wijzer in Geldzaken. Net zoals in voorgaande jaren roepen we alle leden op om zich aan te melden voor de Pensioen3daagse en de deuren te openen voor consumenten.   

>> aanmelden voor de Pensioen3daagse  

Voor alle deelnemende kantoren heeft Wijzer in Geldzaken ook dit jaar promotiemateriaal beschikbaar gesteld. Er is ook een online toolkit beschikbaar die werkgevers kunnen inzetten om hun medewerkers op de hoogte te brengen van dit evenement. Verder kun je je als deelnemend kantoor aanmelden als pensioenexpert voor de pensioenhelpdesk van de Telegraaf. Consumenten kunnen bij deze helpdesk terecht met vragen over hun pensioen. Samen met pensioenexperts uit de gehele financiële sector help je dan mee om per email klantvragen te beantwoorden. Interesse om deel te nemen aan de pensioenhelpdesk? Meld je dan hier aan. Wil je eerst meer weten over hoe zo’n dag op de helpdesk eruitziet, dan vind je hier meer informatie.  

Net zoals in voorgaande jaren kunnen consumenten hun pensioenvragen via de site van de Pensioen3daagse aan onze leden stellen. Hiervoor heeft onze vragenwidget een Wijzer in Geldzaken jasje gekregen. Ook kunnen ze vragen stellen na het voltooien van de ‘Pensioentool’ van Wijzer in Geldzaken. Deze werd in voorgaande jaren door tienduizenden consumenten ingevuld. Beantwoord de Pensioen3daagse dus ook consumentenvragen via ons klantenplatform Finfin van Adfiz.