Nominaties Adfiz Prestatie Onderzoek bekend

Nominaties Adfiz Prestatie Onderzoek bekend

Donderdag 10 januari 2019 worden de winnaars bekend gemaakt van het doorlopende Prestatie Onderzoek (uitgevoerd door onderzoeksbureau CYS). Welke aanbieders hiervoor genomineerd zijn, is inmiddels ook bekend. Per categorie zijn drie verzekeraars genomineerd voor de prijzen.  
 
De prijzen van het Prestatie Onderzoek worden bekend gemaakt tijdens onze Nieuwjaarsbijeenkomst op 10 januari in Spant! te Bussum. Heb je je nog niet aangemeld voor dit evenement waar we het verzekeringsjaar 2019 inluiden? Doe dat dan alsnog via ons extranet 

De nominaties zijn (in alfabetische volgorde):  

Beste Partner  
Verzekerbaarheid 

Beste Partner  
Efficiency
 

Beste Partner  
Afhandelen claims
 

De Vereende 
Nationale Nederlanden 
Nh1816 

 DELA 
 Nh1816 
 TAF 

 Klaverblad 
 Movir 
 Nh1816 

 

Zakelijk Schade  

 

Zakelijk Inkomen  

 

Zakelijk Pensioen  

a.s.r. 
De Goudse  
Klaverblad 

 Aegon 
 Allianz   
 Movir  

 Allianz   
 Brand New Day 
 Scildon   

 

Particulier Schade  

 

Particulier Leven  

 

Particulier Hypotheek 

De Goudse   
Nh1816  
Noorderlinge  

 Dazure 
 Dela 
 Scildon  

 Aegon 
 BLG Wonen 
 Obvion 

 

Particulier Zorg  

  

  

CZ 
ONVZ 
Stad Holland 

 

 

  

  

Vernieuwde opzet Adfiz Prestatie Onderzoek
Al vele jaren maakt het
Adfiz Prestatie Onderzoek transparant hoe adviseurs de kwaliteit van aanbieders waarderen. Voor klanten een belangrijk criterium naast prijs en voorwaarden. Het Adfiz Prestatie Onderzoek  geeft doorlopend inzicht in de ervaringen van adviseurs met de prestaties van aanbieders. Dit doorlopende inzicht leidt tot een betrouwbaarder beeld. De reviews en ratings zijn ook opgenomen in de productvergelijkers van MoneyView. 

Sinds dit jaar werken we samen met een nieuw onderzoeksbureau, CYS, en hebben we de opzet van het onderzoek aangepast om zo nog scherper inzicht te krijgen hoe adviseurs de kwaliteit waarderen. En op deze manier concretere handvatten te bieden om de kwaliteit van dienstverlening te verbeteren.

- De scope van het onderzoek is uitgebreid met de categorieën hypotheken en zorg.
- De categorieën Particulier Banksparen, Lijfrente en Overlijdensrisico zijn samengevoegd tot de categorie Particulier Leven.

- Actuele onderwerpen worden nadrukkelijk meegenomen in het onderzoek. Hiervoor reiken wij nu de themaprijzen ‘Beste Partner’ uit. Dit jaar zijn dat de thema’s: Verzekerbaarheid, Efficiency, Afhandelen claims.