NIBE-SVV organiseert gratis webinar over trends in verzekeringsfraude en bestrijding ervan

Nieuws
geplaatst op 28-1-2020  

Op maandag 10 februari organiseert NIBE-SVV een webinar over trends in verzekeringsfraude en hoe je als adviseur actief kunt bijdragen aan het signaleren en bestrijden ervan. Het webinar is kosteloos live te bekijken van 20.30 tot 21.15 uur. 

Te gast in het webinar zijn Anne Sonnenschein van het Centrum Bestrijding Verzekeringscriminaliteit en Marcel Bouwman, hoofd anti-fraude bij Nationale Nederlanden en voorzitter van de Kamer Verzekeringsfraude van het Institute for Financial Crime. Op het programma staan de trends in fraude, digitalisering, preventie, gedrag en innovatie en opmerkelijke en veelvoorkomende vormen van fraude. Ook wordt ingegaan op de plannen en pogingen om meer fraudeurs sneller voor de rechter te krijgen.  

Als live kijker kun je gedurende de live-uitzending via de chatfunctie vragen stellen. Het webinar is ook op een later tijdstip on demand terug te kijken. Ben je geïnteresseerd geraakt? Meld je dan via deze link aan voor het webinar Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding. 

Categorien: Compliance